AJAOJ, MAMA: IVANA KNOL U NIKAD VRELIJEM IZDANJU! Seksi Hrvatica gleda meč protiv Italijana (FOTO)

Autor:

Sport

24.06.2024

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Polako postaje simbol "kockastih".

AJAOJ, MAMA: IVANA KNOL U NIKAD VRELIJEM IZDANJU! Seksi Hrvatica gleda meč protiv Italijana (FOTO)

Foto: Instagram.com/printscreen/knolldoll

Fudbalska reprezentacija Hrvatske se sprema za važan meč sa Italijom na Evropskom prvenstvu u fudbalu, a jedna od njihovih najpoznatijih navijačica, Ivana Knol, stigla je da pruži podršku "vatrenima". Ivana je postala poznata javnosti tokom Svetskog prvenstva u Kataru, gde je svojim strastvenim navijanjem i izgledom privukla veliku pažnju.

Ovoga puta je takođe u izuzetno privlačnom izdanju dominirala na tribinama pre meča, a nema sumnje da će tako biti i po početku istog.

Nadamo se da će meč imati dovoljno razloga da oči budu uprte više u njega umesto u tribine.

Kada je reč o duelu Hrvata i Italijana, ovaj meč donosi daleko više neizvesnosti od drugog večerašnjeg između Albanije i Hrvatske. "Azuri" jesu trenutno drugi sa tri osvojena boda, ali još uvek nisu obezbedili plasman u narednu rundu takmičenja.

Naime, ukoliko dozvole sebi da budu poraženi od "kockastih" i ukoliko Albanija načini prvorazrednu senzaciju protiv Španije, Italija se može naći i na poslednjem mestu u grupi.

Svako drugo ostvarenje, pobeda i remi, obezbeđuju Italiji drugu poziciju i duel sa Švajcarskom u osmini finala, a "vatrene" gotovo sigurno ostavljaju bez ikakve nade da se nađu među najboljih 16. Meč je na programu od 21 čas u Lajpcigu, a po kladionicama prednost imaju Azuri, ali se velika šansa daje i Hrvatskoj, što jasno govori da nas očekuje zanimljiv susret

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading