SRBI SE OKUPLJAJU U GELZENKIRHENU: Republika sa navijačima koji su prvi došli u grad da bodre "orlove", EVO KOLIKO SU PLATILI KARTE

Autor:

Sport

16.06.2024

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo odakle su došli i kakav ishod meča prognoziraju.

SRBI SE OKUPLJAJU U GELZENKIRHENU: Republika sa navijačima koji su prvi došli u grad da bodre "orlove", EVO KOLIKO SU PLATILI KARTE

Foto: Republika

Navijači Srbije

Fudbaleri Srbije udariće večeras (21.00) na Englesku u prvom meču C grupe na Evropskom prvenstvu. Izabranici Dragana Stojkovića Piksija imaće težak zadatak, ali će im sve mnogo lakše pasti ako budu znali da će imati podršku hiljada Srba na stadionu. Prema procenama, "orlovi" bi mogli da imaju vetar u leđa i od 10.000 navijača.

Imajući to u vidu ne čudi da su oni u Gelzenkirhenu počeli da se okupljaju od ranih jutarnjih časova. Republika je naletela na grupu koja je došla iz Kragujevca, a vidno raspoloženi su nam prognozirali rezultat protiv izabrnaika Gereta Sautgejta.

- Šta očekujemo? Očekujemo tešku utakmicu za Englesku. Biće 2:0 ili 3:0. Strelci? Mitar je siguran, tu je verovatno i Vlahović. Očekujemo da gol da i naš Kragujevčanin Filip Kostić - zagrmeli su gotovo uglas momci iz Kragujevca.

Oni su nam otkrili da su na sever Nemačke stigli samo zbog ovog meča i da verovatno neće gledati druge susrete "orlova"; mada se "nikad ne zna". Takođe, oni su nam otkrili koliko su platili kartu samo da bi gledali prvi susret naše reprezentacije na EVRO posle 24 godine. Naime, momci iz Kragujevca su došli do tog vrednog papira i platili su svaku ulaznicu po 60 evra. I to kako. Imali su sreće da budu izvučeni na lutriji dok su boravili kod kuma jednog od njih. Ukoliko ih sreća pogleda, eto njih i na preostale dve utakmice u grupi. A onda se nadaju i osmini finala, pa redom...

POdsetimo, imajući u vidu da će na stadionu Šalkea biti veliki broj naših navijača, kao i Engleza, ali i to da Nemci imaju veoma stroga pravila i propise, Fudbalski savez Srbije se oglasio hitnim saopštenjem na sam dan meča. Ovim apelom htelo se da se da se pošalje jasna poruka.

Republika

Foto: Republika

 

- Fudbalski savez Srbije obaveštava sve naše navijače da će na večerašnjoj utakmici između Srbije i Engleske u Gelzenkirhenu isključivo biti dozvoljeno unošenje zvaničnih zastava Republike Srbije i Fudbalskog saveza Srbije. Drugi baneri, zastave ili transperenti neće moći da se unesu na stadion. Sve ostale informacije za naše navijače možete pronaći na sajtu FS Srbije (fss.rs). Jedan tim - srcem svim! Za Srbiju! - saopštio je FSS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading