NAVIJAČ KOJI JE KUKAO DOK SMO GUBILI OD SLOVENIJE, POSLE GOLA JOVIĆA LJUBIO RUKU PIKSIJU! Neka se isto ponovi sutra (VIDEO)

Autor:

Sport

24.06.2024

23:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ipak je priča imala srećan kraj.

NAVIJAČ KOJI JE KUKAO DOK SMO GUBILI OD SLOVENIJE, POSLE GOLA JOVIĆA LJUBIO RUKU PIKSIJU! Neka se isto ponovi sutra (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, prošao je kroz različite emotivne faze tokom Evropskog prvenstva u Nemačkoj. Naš tim je imao izazovne mečeve sa Engleskom i Slovenijom, pružajući dobro izdanje protiv "Gordog Albiona" i postižući izjednačujući gol u petom minutu sudijske nadoknade protiv "skijaša".

Iako rezultati nisu uvek bili na strani Srbije, Piksijev tim je pokazao borbenost i upornost. U meču sa Engleskom, uprkos minimalnom porazu od 1:0, "orlovi" su pružili snažan otpor i zaslužili više. Protiv Slovenije, Luka Jović je postigao gol koji smo zaslužili i obezbedio Srbiji bod koji je drži u trci za prolazak u narednu fazu takmičenja.

Fudbalski savez Srbije je objavio snimak na kojem se vidi emotivna reakcija Piksija na gol Luka Jovića. Takođe, zabeležen je i trenutak kada je selektor Srbije započeo razgovor sa navijačem koji mu je prigovarao zbog odluka na terenu. Ranije je izašao snimak kako mu taj navijač na poluvremenu prigovara kako nas Slovenci gaze i kako to dopušta, dok su na kraju ipak obojica bili zadovoljni kada su "orlovi" došli do izjednačenja. Odmah je Piksi pokazao prstom ka njemu i krenuo da ga pozdravi, nakon čega je navijač poljubio ruku selektora Srbije.



Srbija će imati priliku da odlučujuću reč na Evropskom prvenstvu da u meču sa Danskom sutra od 21 čas. Ovaj susret će biti ključan za dalji tok takmičenja, a nadamo se da će Piksi i njegov tim doneti radost navijačima i ostvariti veliki uspeh na terenu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading