ZBOG OVE LEPOTICE JE HRVATE ZAVIO U CRNO: Gol spasa je Italijan posvetio njoj (FOTO)

Autor: Republika/A.Đ.

Sport

25.06.2024

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matia Zakanji svaki svoj uspeh posveti supruzi.

ZBOG OVE LEPOTICE JE HRVATE ZAVIO U CRNO: Gol spasa je Italijan posvetio njoj (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Reprezentacija Italije remizirala je 1:1 sa Hrvatskom i završila kao drugoplasirana u Grupi B, dok je Španija minimalnim rezultatom bila bolja od Albanije na EURO 2024.

Šta se događa u trećem kolu EP?! Juče dva gola u nadoknadi, danas još jedan! I dok u prvom poluvremenu u Lajpcigu nismo videli mnogo uzbuđenja, drugo je istim obilovalo! Posle silnih neubedljivih polušansi usledio je drugi deo meča u kom smo videli apsolutno sve. Luka Modrić je u samo dva minuta izborio penal, izveo ga, promašio, pa iz igre iskoristio odbitak, iskupio se i pogodio za vođstvo Hrvatske! I zaslužili su taj pogodak "vatreni" koji su igrali mnogo odlučnije do tog momenta od "azura".

Šampion Evrope se tada našao na kolenima i koliko god pokušavao da se digne na noge, nije uspevao. Falilo je nešto. Napadao je, pokušavao da ugrozi gol Livakovića koji je odigrao fenomenalan meč, kao i ceo turnir i nije tim Spaletija nalazio rešenje sve do duboke nadoknade vremena i 98. minuta kada se dogodilo ČUDO! Kalafjori je poveo kontru Italije i dodao na stranu do Zakanjija, a onda, momenat magije zlatne rezerve Italije i golčina za prolazak u nokaut fazu EP. Hrvati ostaju sa veoma malom šansom da mogu do prolaza dalje kao trećeplasirani, budući da imaju samo dva boda. 

 

 

U poslednjim sekundama meča Matia Zakanji je obezbedio Italiji remi vredan prolaska u narednu fazu Evropskog prvenstva. A verujemo da je majstorski pogodak o kojem će se danima pričati posvetio atraktivnoj supruzi.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chiara Nasti (@nastilove)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chiara Nasti (@nastilove)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading