BROJI SITNO DO POROĐAJA! Sanja Kužet pokazala STOMAK DO ZUBA - lepa voditeljka zablistala! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.06.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna voditeljka takmičenja "Zvezde Granda" uskoro bi trebalo da se porodi!

BROJI SITNO DO POROĐAJA! Sanja Kužet pokazala STOMAK DO ZUBA - lepa voditeljka zablistala! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Sanja Kužet

Voditeljka Sanja Kužet (40) očekuje dolazak trećeg naslednika, a njen prijatelj je nedavno podelio najnovije fotografije voditeljke koje prikazuju kako izgleda tik pred porođaj. Sanja je pozirala u dugoj beloj haljini sa osmehom na licu, ističući svoj trudnički sjaj. Ono što je privuklo pažnju mnogih jeste luksuzni enterijer njenog stana, gde voditeljka provodi većinu vremena pripremajući se za dolazak bebe.

Oaza mira u centru Beograda

Sanja Kužet živi u luksuznom stanu u centru Beograda, koji je opremljen skupocenim nameštajem. Svetli tonovi dominiraju prostorom, a voditeljka je pažljivo birala svaki detalj. Velika bež garnitura i policu iste boje krasi dnevnu sobu, dok se tu nalazi i zelena fotelja i jastuci u istom tonu. Stočić upotpunjuje vazu sa svežim lalama, stvarajući harmoničan i prijatan ambijent. Stan Sanje Kužet smešten je na poslednji sprat moderne zgrade, pružajući bajkovit pogled na skoro čitav grad zahvaljujući staklenim površinama.

Republika

Foto: instagram.com/sanja_kuzet

Sanja Kužet u svom stanu

Sanja Kužet uživa u svom toplom domu dok se priprema za dolazak trećeg deteta, stvarajući oazu mira u centru grada. Svojim fotografijama, ona pokazuje kako uspešno balansira između karijere i porodičnog života, ostavljajući utisak sigurnosti i spokoja pred veliki događaj koji je pred njom.

Podsećanja radi, dugogodišnja voditeljka takmičenja "Zvezde Granda" Sanja Kužet povukla se iz javnosti zbog trudnoće, a na njeno mesto došla je pevačica Ana Sević. Ona sa svojim suprugom Nemanjom Živojinovićem očekuje još jednog sina. Podsetimo, par već ima sina Strahinju, a ona iz prvog braka ima i sina Andriju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading