NESTAO HRVAT U MEKSIKU: O Ivanu Ćosiću se danima ništa ne zna!

Autor:

Vesti

25.06.2024

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija apeluje na građane da, ukoliko poseduju bilo kakve informacije o Ivanu Ćosiću, odmah obaveste najbližu policijsku stanicu ili pozovu na broj 192

NESTAO HRVAT U MEKSIKU: O Ivanu Ćosiću se danima ništa ne zna!

Foto: Foto Izvor: nestali.hr

Ivan Ćosić (27) iz Osijeka nestao je u Meksiku, a njegov nestanak zabrinuo je njegovu porodicu i prijatelje. Prema informacijama Nacionalne evidencije nestalih osoba, Ivan je visok 180 centimetara, ima kestenjastu kosu i vitke je građe. Nestanak ovog mladića dogodio se 22. juna, a nadležne vlasti tragaju za njim.

Policija apeluje na građane da, ukoliko poseduju bilo kakve informacije o Ivanu Ćosiću, odmah obaveste najbližu policijsku stanicu ili pozovu na broj 192. Takođe, moguće je dostaviti informacije i putem e-mail adrese nestali@nestali.hr. Svaka informacija može biti od velike pomoći u traganju za Ivanom.

- U slučaju da posedujete informacije o ovoj osobi s fotografije molimo vas da obavestite najbližu policijsku stanicu ili nazovete na broj 192. Takođe, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese nestali@nestali.hr - apeluju iz policije.

Pozovite policiju

Ukoliko sumnjate da je neka osoba nestala, odmah pozovite policiju i prijavite nestanak. Prilikom poziva, budite spremni da pružite sve neophodne informacije o osobi koja je nestala, kao i detalje o poslednjem mestu gde je viđena.

Proverite okolinu
Pre nego što se okrenete policiji, proverite okolinu gde je osoba poslednji put viđena. Razgovarajte sa osobama koje su bile s njom, proverite moguća mesta gde bi mogla biti, i obavestite policiju o svim informacijama koje dobijete.

Pripremite informacije o osobi
Kada kontaktirate policiju, pripremite sve bitne informacije o nestaloj osobi. To uključuje njihovu fotografiju, opis izgleda, poslednju poznatu lokaciju, kao i bilo kakve medicinske ili druge specifične informacije koje bi mogle pomoći u traženju.

Angažujte javnost
Javne apelacije putem medija i društvenih mreža mogu biti od velike pomoći u pronalaženju nestale osobe. Podelite informacije o nestanku osobe, fotografije i kontakt informacije sa svim relevantnim medijima i na društvenim mrežama kako biste proširili krug potencijalnih informanata.

Ne odustajte od potrage
Nestanak osobe može biti veoma stresan i emotivan događaj, ali je važno da ostanete fokusirani i uporni u potrazi. Nastavite da sarađujete sa policijom, pratite sve moguće tragove i ne gubite nadu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading