NAVIJAČI SRBIJE OPTIMISTI: Najmlađi prognoziraju pobedu "orlova", evo ko će dati golove

Autor:

Sport

16.06.2024

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbi se okupljaju u fan zoni na trgu u Gelzenkirhenu.

NAVIJAČI SRBIJE OPTIMISTI: Najmlađi prognoziraju pobedu "orlova", evo ko će dati golove

Foto: Republika

Najmlađi navijači srbije

Biće teško, biće 2:0 za Srbiju! Fudbaleri Srbije imaće večeras veliku podršku navijača svojih navijača na stadionu Šalkea u prvom meču na EVRO 2024 protiv Engleske i svi su oni optimisti pred prvi duel na kontinentalnom šampionatu posle 24 godine.

Već od ranih jutarnjih časova naši navijači, pre svega Srbi iz Nemačke, ali i cele dijaspore i Srbije i Republike Srpske, počeli su da se okupljaju na Sankt urbanus Kirhplacu, trgu na kojem je postavljna fan zona Srbije, udaljena oko 3,5 kilometara od stadiona. Srpske trobojke su se zavijorile, zapevale pesme, a onda je usledilo prognoziranje rezultata. I to su oni najmlađi bili najhrabriji. Luka i David su verovatno bili najmlađi naši navijači koji su poranili u fan zonu zajedno sa ocem.

- Biće 2:0. Golove daju Tadić i Mitrović. Idemo na utakmicu sa tatom - rekli su mališani za Republiku.

 

 

Imali su fudbaleri Srbije podršku navijača iz Republike Srpske. Oni su došli iz Banjaluke, Brčkog i ostalih mesta u Republici Srpskoj, a bilo je i onih rođenih u Nemačkoj, ali su rodom iz tog srpskog dela Bosne i Hercegoviine.

- Mi smo iz Doboja i Zvornika - viče jedna od devojaka, dok trešti muzika, a nadovezuje se druga:

- Ja sam ovde rođena. Iz Minhena sam.

Republika

Foto: Republika

Srpski trg u Gelzenkirhenu

 

Podsetimo, FSS imajući u vidu da će na stadionu Šalkea biti veliki broj naših navijača, kao i Engleza, ali i to da Nemci imaju veoma stroga pravila i propise, Fudbalski savez Srbije se oglasio hitnim saopštenjem na sam dan meča. Ovim apelom htelo se da se da se pošalje jasna poruka.

Republika

Foto: Republika

Mladi navijači Srbije

 

- Fudbalski savez Srbije obaveštava sve naše navijače da će na večerašnjoj utakmici između Srbije i Engleske u Gelzenkirhenu isključivo biti dozvoljeno unošenje zvaničnih zastava Republike Srbije i Fudbalskog saveza Srbije. Drugi baneri, zastave ili transperenti neće moći da se unesu na stadion. Sve ostale informacije za naše navijače možete pronaći na sajtu FS Srbije (fss.rs). Jedan tim - srcem svim! Za Srbiju! - saopštio je FSS.

Republika

Foto: Republika

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading