BOGI, ZAVODNIČE JEDAN: Tek što je izašao sa konferencije, KAPITEN već bacio oko na OVU MLADU LEPOTICU

Autor: Republika/A.Đ.

Sport

24.06.2024

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žene će mu doći glave.

BOGI, ZAVODNIČE JEDAN: Tek što je izašao sa konferencije, KAPITEN već bacio oko na OVU MLADU LEPOTICU

Foto: Republika.rs

Reprezentativci Srbije su se danas od 18 časova zvanično okupili kako bi otpočeli pripreme za Olimpijske igre. Pripreme će se odvijati u Staroj Pazovi do 11. jula, a tokom tog perioda ekipa će odigrati dve pripremne utakmice zatvorenog tipa u beogradskoj Areni. Prva provera je zakazana protiv Holandije 5. jula, dok će dva dana kasnije uslediti utakmica protiv Turske.

Konferencija za medije počela je minutom ćutanja u znak preminule košarkaške legende Dragana Kapičića. Prisutni su bili Svetislav Pešić, Predrag Danilović i Bogdan Bogdanović.

Republika

Foto: Republika.rs

Bogdan posle konferencije sa misterioznom brinetom

Nakon završene konferencije i napuštanja objekta, Bogdanovića smo "uhvatili" u društvu nepoznate mlade devojke.

Nekoliko minuta su razgovarali, nakon čega je svako krenuo svojim putem. Međutim, osmeh na licu ove devojke govori više od hiljadu reči.

Republika

Foto: Republika.rs

Bogdan posle konferencije sa misterioznom brinetom

Podsetimo se, Bogdanović je na konferenciji sa oduševljenjem pričao o Jokićevom poznavanju svega oko konjskih trka. Tvrdi da čovek može dosta da nauči od saigrača i prijatelja.

Da ne zaboravimo, na selektorovom spisku su se našli: Vasilije Micić, Aleksej Pokuševski, Bogdan Bogdanović, Nikola Jović, Nikola Jokić, Vladimir Lučić, Marko Gudurić, Vanja Marinković, Ognjen Dobrić, Filip Petrušev, Nikola Milutinov, Dušan Ristić, Aleksa Avramović, Ognjen Jaramaz, Dejan Davidovac i Uroš Plavšić, a selektor je otkrio da je umesto Lučića pozvan Radanov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading