OVAKO SU SE DANILOVIĆ, KARI I BOGDAN OPROSTILI OD KAPIČIĆA: Sve ih je zatekla užasna vest...

Autor:

Sport

24.06.2024

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su vidno uzrujani.

OVAKO SU SE DANILOVIĆ, KARI I BOGDAN OPROSTILI OD KAPIČIĆA: Sve ih je zatekla užasna vest...

Foto: Republika

Konferencija za medije

Reprezentativci Srbije su se danas od 18 časova zvanično okupili kako bi otpočeli pripreme za Olimpijske igre.

Konferencija za medije počela je minutom ćutanja u znak preminule košarkaške legende Dragana Kapičića. Prisutni Svetislav Pešić, Predrag Danilović i Bogdan Bogdanović bili su vidno uzrujani zbog užasnih neočekivanih vesti i svi trojica započeli su obraćanje oproštajem od legende.

Za početak se medijima obratio Predrag Danilović, predsednik Košarkaškog saveza Srbije.

Nažalost, ovu konferenciju počinjemo tužnom vešću, kao što znate. Izgubili smo velikog čoveka i svima nam je veoma teško.

Isto je učinio i selektor Srbije.

- Izgubili smo Kaponju, velika žalost za nas koji su nas poznavali, legendarni naš predsednik Saveza. Ja lično ovde, to me je potrefilo kada sam saznao to. Sa druge strane, život ide dalje - rekao je Svetislav Pešić, pa nastavio sa pričom o ekipi.

Za kraj se i Bogdan Bogdanović oprostio od njega.

- Moje iskreno saučešće porodici Kapičić, to je legenda našeg sporta i dosta nam je teško svima danas kao što možete da vidite. Hvala i vama što ste došli u ovolikom broju da nas podržite pred OI, sami znate da je Olimpijada sam vrhunac sporta i drago mi je da i dalje imamo vašu podršku  - rekao je Bogi.

Podsetimo, na selektorovom spisku su se našli: Vasilije Micić, Aleksej Pokuševski, Bogdan Bogdanović, Nikola Jović, Nikola Jokić, Vladimir Lučić, Marko Gudurić, Vanja Marinković, Ognjen Dobrić, Filip Petrušev, Nikola Milutinov, Dušan Ristić, Aleksa Avramović, Ognjen Jaramaz, Dejan Davidovac i Uroš Plavšić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading