SPECIJALNI GOST PIKSIJA I DŽAJIĆA: LEGENDA pružila podršku FSS pred MEČ ODLUKE sa Dancima

Autor:

Sport

24.06.2024

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su uz "orlove".

SPECIJALNI GOST PIKSIJA I DŽAJIĆA: LEGENDA pružila podršku FSS pred MEČ ODLUKE sa Dancima

Foto: Starsport

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije, Predrag Mijatović, i bivši generalni sekretar FS Srbije, Zoran Laković, posetili su "orlove" u bazi u Minhenu kako bi im pružili podršku pred odlučujući meč poslednjeg kola grupne faze Evropskog šampionata protiv Danske.

Republika

Foto: FSS

Poseta Džajiću i Piksiju

- Čovek koji je kao funkcioner ostavio veliki trag u srpskom fudbalu, bivši generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije, a danas direktor Nacionalnih asocijacija UEFA Zoran Laković i veliko ime jugoslovenskog fudbala, legendarni as koji je 1998. posle 32 godine doneo titulu prvaka Evrope madridskom Realu, Predrag Mijatović, posetili su bazu Orlova u Minhenu, dan pre važnog meča sa Danskom, odlučujućeg u grupnoj fazi Evropskog prvenstva. Razgovor sa prijateljima, predsednikom Saveza Draganom Džajićem i selektorom Draganom Stojkovićem - navode iz FSS.

Podsetimo, fudbalske reprezentacije Danske i Srbije sutra u 21 čas odmeriće snage u trećem i poslednjem meču u Grupi C. "Orlovi" su započeli takmičenje hrabrom igrom protiv Engleske, ali nisu imali sreće i ostali su bez bodova, dok su Skandinavci takođe pružili odličan otpor "Gordom Albionu" i zasluženo zadovoljni napustili teren sa velikim poenom. S druge strane, obe selekcije igrale su nerešeno (1:1) protiv Slovenije, pa će se velika borba za plasman u nokaut fazu voditi u direktnom sudaru na Alijanc Areni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading