DOKLE BRE VIŠE?! HRVATI OPET SRAMNO PROZVALI SRBE! Transparentom veličali stradanje našeg naroda (FOTO)

Autor:

Sport

24.06.2024

21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dokle primitivne uvrede?!

DOKLE BRE VIŠE?! HRVATI OPET SRAMNO PROZVALI SRBE! Transparentom veličali stradanje našeg naroda (FOTO)

Foto: Profimedia

Dok se fudbaleri Hrvatske i Italije bore na terenu za ključnu pobedu u trećem kolu grupe B na prvenstvu Evrope, na tribinama stadiona u Lajpcigu osvanula je još jedna sramna poruka među navijačima hrvatskog tima. Na zastavi su bile ispisane reči zapovednika 4. gardijske brigade Andrije Matijaša Pauka, koji je tokom akcije "Oluja" koristio kontroverzne izjave. Pauk je u svom dnevniku zapisao: "Kad krenemo, gorit će nebo i zemlja". Upravo je ta zastava i osvanula sada u Lajpcigu.

Republika

Foto: Tanjug/AP Photo/Sergei Grits

Sramni transparent

Očekuje se oštra reakcija UEFA povodom ovog skandala, a mi se pitamo može li jedan njihov meč da prođe bez ovakvih primitivnih ispada i koliko im kazni treba?!

Kada je reč o samom duelu Hrvata i Italijana, ovaj meč donosi daleko više neizvesnosti od drugog večerašnjeg između Albanije i Hrvatske. "Azuri" jesu trenutno drugi sa tri osvojena boda, ali još uvek nisu obezbedili plasman u narednu rundu takmičenja.

Naime, ukoliko dozvole sebi da budu poraženi od "kockastih" i ukoliko Albanija načini prvorazrednu senzaciju protiv Španije, Italija se može naći i na poslednjem mestu u grupi.

Svako drugo ostvarenje, pobeda i remi, obezbeđuju Italiji drugu poziciju i duel sa Švajcarskom u osmini finala, a "vatrene" gotovo sigurno ostavljaju bez ikakve nade da se nađu među najboljih 16. Meč je na programu od 21 čas u Lajpcigu, a po kladionicama prednost imaju Azuri, ali se velika šansa daje i Hrvatskoj, što jasno govori da gledamo zanimljiv susret.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading