JAVA ILI SAN?! ZVEZDA IMA NAJVEĆU PONUDU ZA IGRAČA IKADA! ARSENAL GA ŽELI: Rekordni transfer na pomolu!

Autor:

Sport

24.06.2024

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

(Ne)verovatna vest stiže sa "ostrva"!

JAVA ILI SAN?! ZVEZDA IMA NAJVEĆU PONUDU ZA IGRAČA IKADA! ARSENAL GA ŽELI: Rekordni transfer na pomolu!

Foto: Starsport

Engleski mediji prenose danas pravu "bombastičnu" vest koja kaže da je fudbaler Crvene zvezde, Naser Điga, navodno na meti londonskog giganta Arsenala! I to nije sve. Fudbaler iz Burkine Faso, star 21 godinu, mogao bi vrlo lako da završi među Tobdžijama, a u mediju koji je istu vest preneo, "eyefootball.com", se nezvanično pominje suma od 19 miliona funti koju je londonski klub spreman da ponudi Zvezdi, što je oko 22 miliona evra! Da li je java ili san?

Naser Điga je pre Zvezde nastupao za Vitese u Holandiji, kao i za Bazel, a potom i Nim u Francuskoj, da bi završio u Crvenoj zvezdi. Za reprezentaciju je do sada nastupio ukupno pet puta i postigao jedan gol. Nastupa na poziciji centralnog beka, a ukoliko bi se dogodilo da ga Arsenal želi i da završi u Londonu, očekuje se da on bude rezerva za Vilijama Salibu i Gabrijela u budućnosti.

Republika

Foto: Instagram/FK Crvena zvezda

Naser Điga


Ukoliko sve bude dogovoreno, tokom naredne sedmice, Điga će postati prvo pojačanje Arsenala ove sezone. Ova moguća transfer saga između Crvene zvezde i Arsenala definitivno izaziva veliku pažnju ljubitelja fudbala širom sveta.

Mogući transfer Naser Đige u Arsenal izaziva mnogo pitanja, kako među navijačima Tobdžija, tako i među pristalicama Crvene zvezde. Ipak, videćemo o čemu se radi i da li ovde stvarno ima i "vatre", jer ukoliko se ostvari bio bi to najveći transfer u istoriji kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading