NI "ORLOVI" NE ZNAJU KO ĆE NA TEREN PROTIV ENGLESKE: Piksi krije startnih 11 kao zmija noge, ali REPUBLIKA OTKRIVA ko će biti naša udarna igla

Autor:

Sport

13.06.2024

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stojković gotovo izvesno izabrao formaciju i odredio onog od kojeg očekuje da da gol.

NI "ORLOVI" NE ZNAJU KO ĆE NA TEREN PROTIV ENGLESKE: Piksi krije startnih 11  kao zmija noge, ali REPUBLIKA OTKRIVA ko će biti naša udarna igla

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Srbije udariće u nedelju na Englesku u prvom meču C grupe na Evropskom prvenstvu u nameri da dmah naprave veliku senzaciju i ogroman korak prema osmini finala. Ono što ni sami igrači ne znaju je ko će na megdan izabranicima Gereta Sautgejta, odnosno spisak startnih 11 "orlova" je samo u glavi selektora Dragana Stojkovića.

A Piksi ga ljubomorno krije kao zmija noge. To je trenutno verovatno najčuvanija tajna u našem timu. Ono što se zna je da je Stojković gotovo izvesno odredio formaciju "orlova", a to je ona sa samo jednim našadačem. Dakle, od starta na stadionu u Gelzenkirhenu nećemo gledati u paru Aleksandra Mitrovića i Dušana Vlahovića već samo jednog od njih. A prema saznanjima našeg portala, Piksi je i tu spremio iznenađenje Sautgejtu. A možda je i samo dobar blef. Naime, prema "malim signalima", da se zaključiti da će od prvog minuta u timu biti Dušan Vlahović, dok će Aleksandar Mitrović ostati na klupi.

Republika

Foto: Republika

 

Naravno, zlu ne trebalo, ako rezultat bude nepovoljan, sva je prilika da će Piksi morati da menja formaciju, a to bi značilo ulazak i Mitra, odnosno da ćemo zaigrati sa dva špica. Tim pre što je ovo turnir, igraju se samo tri susreta u grupi, pa u slučaju poraza nema puno prostora za popravni.

Podsetimo, taktike se na današnjoj konferenciji dotakao i Strahinja Pavlović, ali nije želeo da ulazi u deo oko napada, već samo odbrane koja je njegov fah.

- Ne mogu da otkrivam, radili smo odvojeno, napadači svoj deo, a mi svoj. Radili smo na individualnim greškama koje smo pravili i dosta toga smo radili na fizičkoj spremi i to su neke stvari na kojima smo radili. Mnogo više vremena nego pred Katar i bilo koje okupljanje pre toga, imali smo petnaestak dana, dve pripremne utakmice da radimo na nekim stvarima i mi smo ekipa koja je uvek igrala na gol više i dosta ofanzivno, svakako smo radili na tome i ofanzivni igrači treba dosta da pomažu nama što se videlo na prethodnoj utakmici. Ceo tim mora da napada i da se brani. To je ključ pobede. Mislim da će ta opcija sa četiri pozadi i dalje biti tu jer smo svakako igrali sa tri pozadi i uigraniji smo u toj formaciji, ali zaista ne znam - rekao je Pavlović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading