SUDBINA JE NA STRANI SRBIJE: Nije slučajno što smo čekali 16. jun 2024. da prekinemo post na EVRO dug 24 godine

Autor:

Sport

16.06.2024

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nećete verovati kako su se brojevi poigrali sa našom reprezentacijom.

SUDBINA JE NA STRANI SRBIJE: Nije slučajno što smo čekali 16. jun 2024. da prekinemo post na EVRO dug 24 godine

Foto: fss.rs

Odbrojavanju je došao kraj, fudbaleri naše zemlje odigraće svoj prvi meč na Evropskom prvenstvu posle bezmalo 24 godine. Izabranici Dragana Stojkovića Piksija sastaće se danas sa Engleskom u svom prvom meču C grupe na EVRO 2024 i tako prekinuti post na kontinentalnoj smotri koji traje još od 25. juna 2000. Tog dana je naš tim pod imenom Jugoslavija odigrao svoj poslednji susret na EP, a debakl od 6:1 i dalje boli. Tog dana je Piksi nosio kapitensku traku i odigrao svoj poslednji reprezentativni meč na velikim takmičenjima.

Jel znate koliko je dana prošlo od tada do danas? Mnogo, rekao bi svako, ili tačno 8.757 dana! Upravo u toj igri sudbine kada su dani u pitanju je šansa Srbije. Naime, nije možda slučajno što smo baš toliko dana morali da čekamo da naši "orlovi" zaigraju na kontinentalnoj smotri jer ta nam činjenica možda donese sreću.

Broj 8.757 je jedan od mnogih anđeoskih brojeva, a njegovo značenje je moćno i ide u prilog fudbalerima Srbije. Naime, njegova poruka zapisana u zvezdama glasi ""Ništa vas nikada ne bi trebalo sprečiti da sanjate". Upravo su fudbaleri naše zemlje toliko dana sanjali nastup na Evropskom prvenstvu, a danas će sanjati pobedu nad Engleskom. Dalje se u tumačenju brojeva navodi da pojava broja 8.757 nije slučajnost. Njime anđeli pokušavaju da vam prenesu poruke nade i ohrabrenja. Vaši anđeli čuvari su uspešno privukli vašu pažnju, a to je ono što anđeli žele. Anđeoski broj 8.757 vas uči važnosti odmora, a anđeli vas mole da se ne opterećujete previše. Upravo tako fudbaleri Srbije večeras moraju pristupiti duelu sa Engleskom.

Republika

Foto: Republika

Mogu da ispišu istoriju: Fudbaleri Srbije

- Videti broj 8.757 je pokazatelj da prolazite kroz tranziciju u životu, a upravo su naši fudbaleri sada na prekretnici. Iako niste sigurni da li će promene uticati na vaš život negativno ili pozitivno, Univerzum vas uverava da je sve što se dešava u vašem životu za vaše dobro. Budite spremni da primite svaki blagoslov koji vam se nađe na putu - stoji u tumačenju ovog broja.

Još jedna jasna poruka koju šalje anđeoski broj 8.757 ima veze sa načinom života. Ako želite dobar život u budućnosti, trebalo bi da budete spremni da se žrtvujete. Upravo to je činiti našim fudbalerima na danas i na ovom EVRO 2024.

- Ništa dobro ne dolazi bez znoja, imajte to na umu. Činjenica da vas je Univerzum pratio znači da su spremni da vas podrže tokom celog putovanja. Stoga, verujte namerama anđela u svom životu. Nikada vas neće napustiti ili voditi u pogrešnom pravcu - dodaje se u objašnjenju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading