KO JE LAZAR SAMARDŽIĆ, DŽOKER "ORLOVA" ZA DANCE: Srpski sin ODJAVIO NEMCE, devojka mu kao ANĐEO! Na METI VELIKANA i veliki Zvezdaš!

Autor: V. Z.

Sport

24.06.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi fudbaler Srbije u centru pažnje.

KO JE LAZAR SAMARDŽIĆ, DŽOKER "ORLOVA" ZA DANCE: Srpski sin ODJAVIO NEMCE, devojka mu kao ANĐEO! Na METI VELIKANA i veliki Zvezdaš!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Srbije sutra od 21.00 protiv Danaca jure plasman u osminu finala EVRO 2O24, nadamo se, sa Lazarom Samadžićem (22) u startnih 11.

Srbin rođen u Berlinu, a koji je odjavio nemački nacionalni tim nošem ljubavlju prema matici, na današnjem treningu u Augzburgu imao je srdačan susret i razgovor sa selektorom Piksijem, što nagoveštava više minuta na terenu u presudnom meču C grupe.

Prvotimac Udinezea, iako u drugom planu među "orlovima", neko je oko koga se otimaju evropski velikani. Kako pišu strani mediji, Barselona je bila spremna da plati 35 miliona evra za njegov transfer, a u igri je dugo bio i italijanski Napoli. Ipak, najbliži je bio prelasku u slavni Inter, ali se u poslednjem trenutku posao izjalovio.

Porodica mu je velika podrška, o čemu je i sam govorio u nekoliko navrata. Takođe i prelepa devojka Sila Enisa s kojom neretko deli fotografije na društvenim mrežama. Kažu naši stari da kruška ne pada ispod jabuke, pa dileme nema da je Lazar patritoski momenat nasledio od oca. Mladen Samardžić je, inače, predsednik FK Srbija koji je osnovan u Berlinu pre više od deceniju i koji okuplja brojne Srbe. 

 

 

Skromni i disciplinovani Lazar ujedno ne krije svoje navijačko opredeljenje. Od malena je pristalica beogradske Crvene zvezde, a nedavno je dao krupno obećanje da će karijeru završiti u redovima voljenog kluba.

Iako marginalizovan i zapostavljen od strane nekih bivših rukovodilaca u FSS, Samardžić nije gubio nadu da će jednog dana zaigrati za svoju zemlju. Čekao je, čekao i naposletku dočekao priliku da bude džoker i uzdanica Srbije u bitnom meču i na tako velikom turniru kao što je Evropsko prvenstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading