ALBANCI UDARILI NA ZASTAVU SRBIJE: Hoće li neko zaustaviti MUČKE PROVOKATORE?!

Autor:

Sport

16.06.2024

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident se odigrao u Dortmundu

ALBANCI UDARILI NA ZASTAVU SRBIJE: Hoće li neko zaustaviti MUČKE PROVOKATORE?!

Foto: Tik Tok/rtvbesa

Navijači Albanije mrze sve što je srpsko! Naše južne komšije su očigledno otišle na Evropsko prvenstvo u fudbalu da bi pravili haos i skandale nego da bi navijali za svoj tim. Svaki dan se može čuti kako su Albanci napravili neki haos, a provokacije Srba su im uža specijalnost.

Tako su Albanci provocirali Srbe još kod dolaska naših fudbalera u svoju bazu u Augzburgu, zatim su momak i devojka pokušali da padnu u hotel "orlova"; a onda i trojica muškaraca sa albanskim obeležjima kako bi provocirali i izazvali haos. Međutim, ovo što su sada uradili prešlo je sve granije. Naime, dok su šetali ulicama Dortmunda, gde su odigrali prvi meč na EVRO 2024 i izgubili od Italije sa 2:1, Albanci su oskrnavili jednu zastavu Srbije. Tačnije ukrali su je, a šta će sa njom uraditi možemo samo da pretpostavimo, mada im maštovitosti ponestaje jer će je izgledno iseći ili zapaliti.

Naime, na žicama iznad šetališta bile su okačene zastave svih učesnika Evropsko prvenstva, a među njima i srpska trobojka. Međutim, kada su je videli, Albanci su se popeli jedan drugom na leđa kako bi je dohvatili i strgnuli.

 

@rtvbesa

🇦🇱 🇦🇱 🇦🇱

♬ orijinal ses - Televizioni Besa

 

Ono što im je verovatno dodatno zasmetalo je činjenica da je zastava Srbije stajala pored zastave Albanije, dok je sa druge strane bila zastava Poljske. Imajući u vidu da je zastava simbol zemlje, a da je ambijent sa zastavama na šetalištu bila ideja organizatora, postavlja se jasno pitanje - Ko će i kada stati na kraj mučkim provokatorima?! Ili će se Albanci opet izvući, proći nekažnjeno, a onda otići korak dalje u svojim bolesnim provokacijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading