"NEMAŠTINA MI JE BILA VELIKA ŽIVOTNA ŠKOLA": Andrija Kuzmanović progovorio o NAJTEŽEM periodu!

Autor:

Zabava

24.06.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac se borio na sve načine da bi preživeo.

"NEMAŠTINA MI JE BILA VELIKA ŽIVOTNA ŠKOLA": Andrija Kuzmanović progovorio o NAJTEŽEM periodu!

Foto: ATAImages

Sve dok nije dobio ulogu u gfilmu "Montevideo, bog te video" glumac Andrija Kuzmanović nije bio finansijski samostalan i morao je na razne načine da se dovija kao bi preživeo dan. Kako je svojevremeno ispričao, bio je dug i težak period.

Glumac je istakao da mu je nemaština ipak bila velika životna škola, te da je u više navrata bio prinuđen da pozajmljuje novac.

- Jedno vreme od moje sestre Simone. Ona je već radila jer je 11 godina starija od mene. Ja sam tada radio u pozorištu i imao od 12.000 do 18.000 dinara zaradu. Ali to je bilo neko vreme takvo. Svako neko vreme nosi svoje situacije. Lepo bi bilo da se današnji klinci iscimaju više za sebe i za porodicu. Nikom ne cvetaju ruže. Ja sam dugo živeo kod mojih, dok sam završio fakultet, pa dok sam krenuo da radim… Onda je došao ‘Montevideo’ i počeo sam da zarađujem i budem samostalan, da imam uslova da se odvojim i živim sam. Rad, trud i velika želja za poslom, mislim, da će svakom da donese bolje sutra - rekao je popularni glumac svojevremeno za Blic.

Republika

Foto: ATAImages

 

Andrija je istakao da je svestan da mora da radi i da koristi dobre prilike, s obzirom na to da reditelji vole da sarađuju sa njim. Sada mu, kaže, nude uloge u kojima može da pokaže svoj talenat. Istakao da više nema problema kao na početku karijere i da mu poslednjih godina dobro ide, kada je reč o glumi.

Ništa manje uspeha nije doživeo i na privatnom planu budući da je postao otac. Kuzmanović je u avgustu prošle godine dobio sina sa svojom partnerkom, sa kojom je godinama bio prijatelj.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading