REPREZENTATIVAC SRBIJE OTKRIO TAJNU! Imamo PLAN da ZAUSTAVIMO Engleze!

Autor:

Sport

14.06.2024

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlovi" na premijeri Evropskog prvenstva igraju protiv vicešampiona Starog kontinenta.

REPREZENTATIVAC SRBIJE OTKRIO TAJNU! Imamo PLAN da ZAUSTAVIMO Engleze!

Foto: Starsport

Reprezentativci Srbije

Fudbalska reprezentacija Srbije se priprema za svoj prvi meč na Evropskom prvenstvu, koji će odigrati protiv reprezentacije Engleske u nedelju, 16. juna, na Feltins areni u Gelzerkirhenu.

Štoper "orlova" Nikola Milenković, jedan od ključnih igrača u timu selektora Dragana Stojkovića Piksija, naglašava da su Englezi težak protivnik, ali da će srpski tim dati sve od sebe da se suprotstavi jakom napadačkom potencijalu "Gordog Albiona".

Engleska je stvarno sjajna reprezentacija, jedan od glavnih favorita za osvajanje. Imaju neverovatan napadački potencijal, mnogo igrača sa individualnim kvalitetima iznad normale. Biće ih teško zaustaviti pošto oni mogu jednim potezom da reše utakmice. Mislim da će svima biti teško da ih zaustavimo, ali daćemo sve od sebe kao tim, koncentrisano ćemo igrati. Ako budemo pravi, ako ispoštujemo sve što dogovorimo videćemo - rekao je Milenković.

Milenković je takođe govorio o narednim rivalima u grupi, ističući da svaka ekipa na prvenstvu ima svoj kvalitet i da će svaka utakmica biti teška na svoj način.

- Svaka ekipa koja se nalazi na EP ima taj ekstra kvalitet, da nema ne bi se nalazili ovde. Počev od prve utakmice svima će svaka biti teška na svoj način. Slovenija je ekipa koja je kompaktna, imaju dobre individualce, Danska je tvrda, čvrsta, tako da se slažem da nam neće odgovarati, ali protivnike ne možemo da biramo, moramo se pripremati na najbolji mogući način za njih. U ovo mtrenutku smo usmereni na Englesku, jer je najbitnija i prva i mnogo je bitno kako se otvara turnir. Posle razmišljamo o drugim utakmicama. Treba da verujemo u nas, kapacitet i sposobnosti protiv bilo koga jer je to jedini recept.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Milenković

Pored toga, "Bleki" je podelio svoje uspomene o fudbalskim počecima, napominjujući da su mu prvi fudbalski treninzi bili poseban deo života.

- Pa sigurno, moji prvi fudbalski treninzi su poseban deo života za mene. Jednostavno taj osećaj uzbuđenja i radosti dok sam trčao po terenu, osećaj sreće i radosti je bio neverovatan. Jeste moja sestra odigrala ključnu ulogu što se toga tiče, ja sam oduvek gajio ljubav prema fudbalu, ali je on prva počela da trneira. Ona me je odvela na prvi trening, tako da smo trenirali faktički zajedno. Opet mama za to nije znala, saznala je od trenera kog je slučajno srela. Da ne pričam posle šta je kod kuće bilo - rekao je kroz osmeh Milenković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading