FANTASTIČAN GEST PIKSIJA! Selektor "orlova" pokazao VELIKO SRCE!

Autor:

Sport

14.06.2024

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef stručnog štaba srpske reprezentacije pomagao mlađim kolegama.

FANTASTIČAN GEST PIKSIJA! Selektor "orlova" pokazao VELIKO SRCE!

Foto: www.profimedia.rs

Selektor reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, pokazao je svoju veliku podršku trenerima mlađih selekcija "orlova", tako što je odlučio da boravi sa njima u Nemačkoj.

Ovom gestu pridružili su se i Ljubinko Drulović, Radovan Krivokapić, Aleksandar Luković i Jovan Damjanović, čineći tako jedinstvenu ekipu koja će zajedno raditi na unapređenju fudbalskog talenta u Srbiji.

Ta odluka je došla kao rezultat predloga i zahteva selektora Piksija i direktora "A" reprezentacije, Stevana Stojanovića, pokazujući tako jedinstvo i podršku među svim nivoima fudbalske selekcije Srbije.

 

 

Fudbalski savez Srbije je istakao da su "jedan tim, srcem svim! Srbija", naglašavajući važnost zajedništva i međusobne podrške.

- Na predlog i zahtev selektora Dragana Stojkovića i direktora „A” reprezentacije Stevana Stojanovića, zajedno sa ekspedicijom Orlova u Nemačkoj borave i svi selektori mlađih kategorija Fudbalskog saveza Srbije, Ljubinko Drulović, Radovan Krivokapić, Aleksandar Luković i Jovan Damjanović. Jedan tim, srcem svim! Srbija - stoji u objavi Fudbalskog saveza Srbije.

Srbiju u nedelju očekuje premijerna utakmica prvog kola Grupe C na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, protiv "Gordog Albiona". Osim "orlova" i Engleza, u istoj grupi se nalaze Danska i Slovenija, obećavajući uzbudljive mečeve i neizvesnost u borbi za napredovanje.

Sa Piksijevom podrškom i prisustvom trenera mlađih selekcija, Srbija će imati dodatnu snagu i motivaciju da se suprotstavi jakim protivnicima i ostvari uspeh na prvenstvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading