KONAČNO: Neka igre počnu - evo gde možete gledati premijerni meč Evropskog prvenstva!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.06.2024

06:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I to smo konačno dočekali.

KONAČNO: Neka igre počnu - evo gde možete gledati premijerni meč Evropskog prvenstva!

Foto: Uefa.com

Osvanuo je i petak 14. jun, dan koji su ljubitelji fudbala širom Starog kontinenta sa nestrpljenjem iščekivali.

Danas počinje 17. Evropsko prvenstvo u fudbalu, a premijerni meč odigraće se na "Alijans Areni" u Minhenu gde će sa početkom od 21 čas domaća selekcija Nemačke dočekati reprezentaciju Škotske, a pored činjenice da se ovim duelom zvanično otvara EVRO 2024, meč će svakako imati veliki značaj i za ostvarenje daljih ambicija obe selekcije na takmičenju.

Za razliku od prethodne smotre evropskog fudbala, koja je odigrana 2020. godine širom Staroj kontinenta, a koje veći deo Srbije nije mogao da prati, ovoga puta će mečevi biti prenošeni na RTS-u, kao i na kanalima TV Arenasporta, a svi oni koji ne budu u prilici da dešavanja prate na malom ekranu, o svim događajima iz Nemačke imaće priliku da se informišu putem našeg portala Republika.rs.

Očekuje se da će ova utakmica biti veoma uzbudljiva, s obzirom da obe ekipe imaju veliku podršku svojih navijača. Nemačka reprezentacija, kao domaćin, ima dodatni pritisak da ostvari dobar rezultat i započne prvenstvo na pravi način. Sa druge strane, Škotska će želeti da pokaže svoje kvalitete i iznenadi protivnika koji u meč ulazi kao favorit.

Nemačka reprezentacija je poznata po svojoj istoriji uspeha na međunarodnim takmičenjima, dok Škotska ima vernu navijačku bazu i često svojim nekonvencionalnim pristupom fudbalu pruža zanimljive utakmice.

Foto: FSS

Ljubitelji fudbala u Srbiji sa nestrpljenjem očekuju nedelju

 

Kada je reč o fudbalskoj reprezentaciji Srbije, izabranici selektora Dragana Stojkovića prvi put na teren izlaze u nedelj 16. juna kada će se u Gelzenkirhenu sastati sa selekcijom Engleske. Meč počinje od 21 čas.

Svi ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem očekuju početak 17. Evropskog prvenstva, a duel između Nemačke i Škotske će svakako doneti uzbuđenje i emocije na terenu. Pratite naš sajt kako biste bili u toku sa svim dešavanjima tokom ove važne utakmice.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading