IDEMO ŠABAAAAC! DRUGOVI IZ ŠKOLSKE KLUPE HARAJU NEMAČKOM: Pavlović se dotakao neverovatnog podatka za ponos

Autor:

Sport

13.06.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mi živimo jako blizu. Oni su kuća do kuće, a ja sam udaljen kilometar, rekao je Strahinja i otkrio ko su preostala dva "orla".

IDEMO ŠABAAAAC! DRUGOVI IZ ŠKOLSKE KLUPE HARAJU NEMAČKOM: Pavlović se dotakao neverovatnog podatka za ponos

Foto: fss.rs

Šta je zajedničko Strahinji Pavloviću, Saši Lukiću i Veljku Birmančeviću? Na prvi pogled jedino to što su sva trojica fudbaleri i što predstavljaju Srbiju na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Međutim, sem što ih je selektor Dragan Stojković Piksi uvrstio među 26 "orlova" za EVRO 2024 njiho trojicu veže još jedan neverovatan podatak.

Kada im se pogledaju biografije, one privatne, zapada za oko da su sva trojica rođena u Šapcu. Međutim, sva trojica su išla i u istu osnovnu školu i to istovremeno, doduše nisu isto godište, pa se može reći da su gotovo drugovi iz školske klupe. Oni su išli u OŠ "Laza Lazarević" u Šapcu. Ta škola je pre nekoliko dana i sama otkrila koliko je ponosna na tri "orla" i čak okačila njihovu fotografiju iz dečačkih dana.

 

 

- Veliki evropski i svetski klubovi ovog leta će "dati" svoje igrače za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj. Lazina škola šalje trojicu svojih bivših učenika. Od nas - dosta! Srećno, momci! Prvo na Engleze - navedeno je na nalogu osnovne škole na društvenoj mreži Fejsbuk.

Republika

Foto: Republika

 

Ovoga se pred prvi meč na EVRO 2024 dotakao i sam Strahinja Pavlović. Iako nisu isto godište, on je uveren da će na najbolji način predstavljati sebe, školu, svoj Šabac, a pre svega celu Srbiju.

Republika

Foto: Starsport

Ponosan na svoj Šabac: Strahinja Pavlović

- To je jedan jako le podatak. Da nas trojica dolazimo iz iste škole. Mi živimo jako blizu. Tačnije, oni su kuća do kuće, a ja sam udaljen kilometar. Znamo se od malih nogu. To je jedan lep podatak i ovom prilikom želim da pozdravim našu školu i sve Šapčane - rekao je Pavlović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading