ĐANI ĆURČIĆ EKSKLUZIVNO IZ LONDONA ZA REPUBLIKU: Englezi imaju Švarcenegera i Brejdija, onaj mali im je minsko polje, a Sautgejt lažni trener

Autor:

Sport

13.06.2024

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Geret je imao čast da igra sa mnom. Sad se gubi, kopira Gvardiolu, a igrači mu ne mogu zajedno. Još je poneo 15 magnetnih rezonanci, cela odbrana im je rovita, tvrdi Saša.

ĐANI ĆURČIĆ EKSKLUZIVNO IZ LONDONA ZA REPUBLIKU: Englezi imaju Švarcenegera i Brejdija, onaj mali im je minsko polje, a Sautgejt lažni trener

Foto: ST/Nemanja Pančić

Alo, Đani ovde, kako si mi? Bratinjo, znam da me je teško uhvatiti... Juče Mančester malo sa igrao fudbalicu, danas London, trening, sutra Berlin, rejv, ludnica, pa se spuštam u Gelzenkirhen... Idemo da pokidamo Engleze!

Ovako je nekadašnji as brojnih engleskih klubova Saša Ćurčić započeo ekskluzivni razgovor za Republiku u kojem je bez dlake na jeziku, u svom stilu kako samo on ume, analizirao šta možemo očekivati od fudbalera Srbije na EVRO 2024. Prvu utakmicu izabranici Dragana Stojkovića Piksija odigraće u nedelju 16. juna (21.00) protiv Engleske, najvećeg favorita za prolaz dalje iz C grupe, ali i osvajanje titule. Međutim, Đani ne misli tako i ne očekuje ništa od tima koji sa klupe vodi Geret Sautgejt sa kojim je delio svlačionicu u Aston Vili pre više od dve i po decenije.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Nema niko jači: Fudbaleri Srbije

- Geret je imao čast da igra sa mnom dve sezone. Dobar igrač, ali je loš trener. Pa oni su propali načisto, ovo je najgori tim Engleske ikada, ja ti to garantujem. Razočarao me lik skroz. Nema ga u velikim odlukama, počeo je da se gubi. Kopira Pepa Gvardiolu, a Fodena ne mogu da prepoznam u reprezentaciji. Dobar je u Sitiju, trenirao sam ga i ja malo, ali ovo je Bože sačuvaj. Bio sam na stadionu protiv Islanda, izašao sam na poluvremenu. Eto, toliko cenim igru Engleske i Sautgejta, koji ne zna da izvuče potencijal. Saka isto, ispod nivoa. Ako bude igrao. Gordon iz Njukasla im je dobar, ako bude igrao, mali kida. Ali Englezi imaju svog Toma Brejdija, ako me razumeš, njegove lopte imaju oči. Svi su van forme, katastrofalno igraju, ali imaju Švarcenegera... Ma onog malog Arnolda. Kako on igra na srediti sa Rajsom, pogađa loptom između linija rivala. Toga moramo da se čuvamo, neko mora da mu bude na vratu 97 minuta. Pa on ima bolji pas i veći korak od Pirla majku mu je*em. Njega ako zaustavimo pola posla je odrađeno. Jedino što se slabo vraća - počeo je Đani analizu igre prvog rivala Srbije na EP.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Nisu bauk: Fudbaleri i trener Engleske

Nastavio je Ćurčić dalju analizu pred prvi naš meč na EVRO 2024, ali je uključio i naš tim u priču.

- Tvrdim da njima Foden i Belingem ne mogu da igraju zajedno. Isti su, lideri, malo im jedna lopta. Guehi ako im bude igrao levog štopera to je naša šansa. On je incident od igrača, dečko je minsko polje. Taj kad pogreši pada gol, nestabilan je, ne može da skoči... Stouns vuče povredu... Ma šta on, Geret je poveo 26 igrača i 15 magnetnih rezonanci u Nemačku. Njima je cela odbrana rovita. Jedino ko može da parira Mitru u skoku je Dank, ali on će biti na klupi. Dakle, "orlovi", poletite. Sergej je isto skočan. Pa Pavlović kad se priključi na prekidima. Ma ima da ih urnišemo na korneru i centaršutevima iz prekida. Samo da dođemo do toga. Zato molim Živkovića i Kostića da se smire, da prebace prvu stativu. Pusti me centriranja po zemlji, bocni je druže visoko. Pa Englezima je i golman rupa. Pa taj (Pikford) se svake godine bori za opstanak sa Evertonom. Ali iskreno boli me... Znaš već šta za njih. Mi moramo strpljivo, polako, da gradimo našu igru. Ako poluvreme bude 0:0, imamo ih 1:0 na kraju. Damo gol iz prekida pa polako nazad - dodao je Ćurčić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading