NIJE MOGAO DA PREĆUTI! Novak poslao VAŽNU PORUKU ljutom rivalu!

Autor:

Sport

29.06.2024

00:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser "pregazio" Danila Medvedeva na treningu.

NIJE MOGAO DA PREĆUTI! Novak poslao VAŽNU PORUKU ljutom rivalu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Posle neslavnog završetka Rolan Garosa zbog povrede kolena i kasnije operacije, Novak Đoković se sada nalazi u sjajnom raspoloženju pred početak Vimbldona.

Povreda koja je dovela u pitanje njegovo učešće na ovom turniru se u međuvremenu stabilizovala, dovoljno da se njegovo ime nađe u glavnom žrebu najprestižnijeg teniskog turnira.

Uoči izlaska na travnate terene Ol Ingland kluba, drugi reket planete imao je priliku da se pripremi na egzibicionom meču protiv Danila Medvedeva.

Đoković je "počistio" ruskog tenisera u dva seta na "Đorđo Armani tenis klasiku". Nakon duela, Novak se oglasio na društvenim mrežama, uz fotografije sa petim igračem ATP liste i poslao pozitivnom porukom:

 

 

- Uvek je zadovoljstvo igrati sa tobom moj prijatelju. I smejati se. Srećno na Vimbldonu - napisao je Đoković na Tviteru.

Iako je operacija kolena bila neophodna, Novak Đoković je pokazao optimizam i spremnost da se takmiči na Vimbldonu. Njegovo prisustvo na turniru predstavlja veliku radost za njegove brojne fanove širom sveta, koji sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se nositi sa izazovima na turniru koji je osvajao sedam puta.

Poslednji put to se dogodilo 2022. godine, kada je savladao u finalu velikog prijatelja Nika Kirjosa rezultatom 3:1 (po setovima 4:6, 6:3, 6:4, 7:6).

Prethodne sezone, Nole je izgubio meč za pehar od Karlosa Alkaraza iz Španije u maratonskom okršaju i pet setova (6:1, 6:7, 1:6, 6:3, 4:6).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading