ČEKA SE SAOPŠTENJE PRODUKCIJE NAKON DRAME! Menjaju se pravila u Eliti, sad je sve jasno!

Autor:

Zadruga

28.06.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičare večeras čeka preokret u rijalitiju ,,Elita".

ČEKA SE SAOPŠTENJE PRODUKCIJE NAKON DRAME! Menjaju se pravila u Eliti, sad je sve jasno!

Foto: promo

Elita 7 Zadruga

U večerašnjoj epizodi rijalitija "Elita" očekuje nas veoma napeto veče, jer će takmičari i gledaoci biti svedoci raskrinkavanja u emisiji "Pitanja novinara". Predstavnici sedme sile postaviće takmičarima brojna pitanja o njihovim aferama, a atmosfera će definitivno biti napeta.

Svi takmičari su već unapred upozoreni da će večeras biti suočeni sa teškim pitanjima, ali mnogi od njih nisu svesni koliko će se situacija zakomplikovati. Gledaoci su već uzbuđeni i nestrpljivo iščekuju da čuju odgovore na pitanja koja ih veoma zanimaju.

Foto: RTV PINK printscreen

Elita 7 pitanja novinara

 

Novinari koji će postavljati pitanja takmičarima već su poznati po svojoj oštroumnosti i upornosti, pa se očekuje da će ovo biti veoma žestoko ispitivanje. Takmičari će biti suočeni sa svojim postupcima, a gledaoci će imati priliku da čuju sve detalje o aferama koje su ih potresale u prethodnim nedeljama.

Neki takmičari već unapred osećaju pritisak i nervozu zbog mogućih pitanja koja će im biti postavljena. Njihove reakcije će svakako biti veoma zanimljive za gledaoce, a mnogi se pitaju da li će neko od njih uspeti da sačuva hladnu glavu u ovakvoj situaciji.

Očekuje se da će večerašnja emisija biti ispunjena emotivnim trenucima i neočekivanim obrtima. Gledaoci će imati priliku da vide kako se takmičari nose sa pritiskom javnosti i novinara, a moguće su i potpuno neočekivane reakcije.

Foto: RTV PINK printscreen

Elita 7 pitanja novinara

 

Nakon emitovanja emisije "Pitanja novinara", gledaoci će imati priliku da čuju utiske i komentare o večerašnjem raskrinkavanju. Takođe, najaviće se i naredna dešavanja u rijalitiju "Elita", koja će sigurno biti još uzbudljivija nakon večerašnjeg događaja.

Svi gledaoci su pozvani da večeras budu uz male ekrane jer ih očekuje veče puno iznenađenja, napetosti i raskrinkavanja u rijalitiju "Elita". Mnogi strahuju da će večeras voditeljka Ana Radulović saopštiti takmičarima da će opet biti kažnjeni, ukoliko ne budu poštovali pravila. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading