JOŠ JEDAN FUDBALER NAPUŠTA MARAKANU! U Zvezdu stižu MILIONI! Ponuda je POJAČANA!

Autor:

Sport

28.06.2024

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Transfer veziste sve izvesniji.

JOŠ JEDAN FUDBALER NAPUŠTA MARAKANU! U Zvezdu stižu MILIONI! Ponuda je POJAČANA!

Foto: Starsport

Crvena zvezda se suočava sa potrebom da rastereti svoj igrački kadar, a jedan od igrača koji će najverovatnije napustiti klub je Kings Kangva.

Nakon što belgijski Kortrajk nije otkupio igrača nakon pozajmice, dva kluba iz Rusije i jedan iz Ujedinjenih Arapskih Emirata su zainteresovani za Zambijca. Naime, kako saznaje Maxbet sport, ruska Krila Sovjetov i Dinamo iz Mahačkale su spremni da Zvezdi dostave ponudu u rangu između 1.500.000 i 2.000.000 evra.

Reprezentativac Zambije će uskoro odlučiti da li će se vratiti u Rusiju i pregovarati o ličnim uslovima sa potencijalnim novim poslodavcima. Nakon neuspele pozajmice u belgijskom Kortrajku, Kangva sada ima mogućnost da odabere između ponuda ruskih klubova i kluba iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Republika

Foto: Starsport

Kings Kangva

Crvena zvezda je aktivno u potrazi za novim klubom za Kingsa Kangvu, koji se nakon neuspele pozajmice u belgijskom Kortrajku, sada suočava sa ponudama iz Rusije i Ujedinjenih Arapskih Emirata. Zvezda se nada da će uspeti da postigne dogovor koji će biti u interesu svih strana.

U međuvremenu, srpski šampion je na zlatiborskim pripremama pobedio u prvoj proveri lučansku Mladost sa 1:0, a strelac jedinog gola bio je Luka Ilić, letnje pojačanje iz TSC (Bačka Topola).

Trener Vladan Milojević je protiv Lučanaca izveo sledeći sastav: Guteša, Mimović, Đurić, Leković, Radojević, Dalsio, Ilić, Katai, Šljivić, Jovanović i Sremčević. Igrali su još: Gordić, Draškić, Nikolić, Milosavljević, Anan, Knežević, Maksimović, Vasilić, Ranković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading