POZNATI POLUFINALISTI LIGE NACIJA! Slovenija kroz DRAMU srušila "Gaučose"!

Autor:

Sport

29.06.2024

00:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada ih čeka daleko teži protivnik.

POZNATI POLUFINALISTI LIGE NACIJA! Slovenija kroz DRAMU srušila "Gaučose"!

Foto: Tanjug/AP

Odbojkaška reprezentacija Slovenija uspela je da se plasira u polufinale Lige nacija nakon što je ostvarila preokret i savladala selekciju Argentine.

Slovenci su pokazali izuzetnu borbenost i upornost, te su uspeli da ostvare pobedu rezultatom 3:2 (po setovima 19:25, 25:17, 17:25, 29:27, 15:7).

U četvrtom setu, Argentina je uspela da nadoknadi četiri poena minusa i čak imala meč loptu pri rezultatu 27:26, međutim, sjajni Klemen Čebulj preuzeo je odgovornost za slovenački tim i doneo im peti set u kojem su dominirali. Tonček Štern se istakao sa impresivnih 31 poenom, dok su Čebulj, Urnaut i Pajenk takođe doprineli značajnim poenima.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Nikola Grbić sa reprezentativcima Poljske

Slovenija će se u subotu u 20 časova suočiti sa reprezentacijom Japana u polufinalu Lige nacija. Očekuje se još jedan uzbudljiv meč u kojem će slovenački tim pokušati da ostvari još jedan uspeh i plasira se u finale ovog prestižnog takmičenja.

U odličnom meču, Francuska je uspela da preokrene protiv podmlađene ekipe Italije rezultatom 19:25, 25:20, 22:25, 25:22, 15:11. S druge strane, domaćin Poljska će se suočiti sa Francuskom u polufinalu, a na njihovoj klupi sedi bivši selektor Srbije, Nikola Grbić.

Turnir Lige nacija pruža izuzetno uzbuđenje i neizvesnost, a s obzirom na izvanredne rezultate i preokrete, očekuje se da će polufinalne i finalne utakmice doneti još uzbuđenja i iznenađenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading