NESVAKIDAŠNJA I PRELEPA SLIKA U BEOGRADU! Ulice skoro prazne! (FOTO)

Autor:

Vesti

29.06.2024

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Današnje jutro u Beogradu pruža prizor gotovo neprepoznatljiv za ovaj grad.

NESVAKIDAŠNJA I PRELEPA SLIKA U BEOGRADU! Ulice skoro prazne! (FOTO)

Foto: Printscreen/Naxi kamere

Današnje jutro u Beogradu donosi prizor gotovo potpuno praznih ulica, što predstavlja retku pojavu u prestonici. S obzirom na uobičajenu gužvu i intenzivan saobraćaj koji je karakterističan za ovaj grad, prazni putevi su svakako neobičan prizor.

Uobičajeno prometan Brankov most danas je gotovo pust, sa tek po nekoliko automobila koji prolaze preko njega. Ova slika definitivno iznenađuje, imajući u vidu da je inače ovo jedna od najfrekventnijih saobraćajnica u Beogradu.

Most na Adi Ciganliji takođe je skoro prazan, bez ikakvog znatnijeg saobraćaja, dok je slična situacija i na Pančevačkom mostu. Ovakav mir na obično prometnim mestima definitivno budi znatiželju i postavlja pitanje šta je uzrok ovoj neuobičajenoj tišini.

Uvek krcata Autokomanda takođe je zabeležila neuobičajenu pustoš, bez uobičajenih gužvi i intenzivnog saobraćaja. Slično tome, i most "Gazela" je prohodan bez pojačanja saobraćajnog intenziteta, što predstavlja prilično neobičan prizor za ovo dobro poznato raskrsnica.
 

STANJE NA PUTEVIMA U ZEMLJI

Prema informacijama Uprave granične policije dobijenim u 5.15 sati na putničkom terminalu graničnog prelaza Preševo na izlazu iz Srbije automobili čekaju 70 minuta. Na teretnim terminalima nema zadržavanja vozila, saopštio je Auto moto savez Srbije.

Na naplatnim stanicama takođe bez zadržavanja vozila, saopštili su JP "Putevi Srbije". Iz AMSS podsećaju da početak letnje turističke sezone donosi i sve veći broj vozila na najfrekventnijim putnim pravcima, usled čega je stanje na graničnim prelazima promenljivo i vreme zadržavanja može biti duže.

Pojačan intenzitet saobraćaja i građevinska sezona koja je u toku zahtevaju veću opreznost za vreme vožnje i više stpljenja ukoliko na nekoj deonici dođe do usporene vožnje ili se stvori kolona zbog radova, navodi se u saopštenju AMSS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading