OGLASIO SE REPREZENTATIVAC SRBIJE! Krah "orlova" OPISAO je samo u JEDNOJ reči! (FOTO)

Autor:

Sport

28.06.2024

22:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska selekcija eliminisana je sa Evropskog prvenstva posle grupne faze takmičenja.

OGLASIO SE REPREZENTATIVAC SRBIJE! Krah "orlova" OPISAO je samo u JEDNOJ reči! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Posle 24 godine, fudbalska reprezentacija Srbije se plasirali na Evropsko prvenstvo, ali nastup "orlova" nije bio ni blizu očekivanog.

Sa svega dva osvojena boda i eliminacijom u grupnoj fazi, u konkurenciji Engleske, Danske i Slovenije, nisu ispunjena očekivanja navijača, a sve je izvesnija i ostavka koja će biti uručena selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju.

Ostavke su podneli potpredsednik FSS Branislav Nedimović i generalni sekretar Jovan Šurbatović, a očito je da će promena biti još. Selektor je podbacio, kao i igrači, a jedan od uzdanica "orlova" Saša Lukić oglasio se po okončanju srpske avanture u Nemačkoj.

Vezista Fulama ostavio je poruku na društvenoj mreži "X", uz samo jednu reč:

- Srbija - napisao je Saša Lukić, posle kraha na šampionatu Evrope koje se održava u Nemačkoj.

 

 

Podsetimo, EURO 2024 održava se u Nemačkoj, u 10 različitih gradova: Minhenu, Štutgartu, Hamburgu, Dizeldorfu, Berlinu, Dortmundu, Gelzenkirhenu, Kelnu, Lajpcigu i Frankfurtu.

Takmičenje traje od 14. juna do 14. jula, a Srbija se nalazila u Grupi C, zajedno sa selekcijama Engleske, Danske i Slovenije. “Orlovi” su prvi meč izgubili od “Gordog Albiona u Gelzenkirhenu (0:1), u drugom susretu remizirali su protiv Slovenije (1:1) u Minhenu, na Alijanc areni, a u poslednjem trećem kolu, kada im je rival bila Danska odigrali bez golova (0:0), na stadionu minhenskog Bajerna, što ih je svrstalo na poslednju četvrtu poziciju i ostavilo bez plasmana u osminu finala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading