SREĆA POGLEDALA DANILOVIĆEVU! Olga će uprkos porazu IGRATI u glavnom žrebu Vimbldona!

Autor:

Sport

28.06.2024

21:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska teniserka prošla dalje kao "laki luzer".

SREĆA POGLEDALA DANILOVIĆEVU! Olga će uprkos porazu IGRATI u glavnom žrebu Vimbldona!

Foto: www.profimedia.rs

Nakon što je poražena u poslednjem kolu kvalifikacija za Vimbldon, najbolja srpska teniserka Olga Danilović ipak će se naći u glavnom žrebu ovog prestižnog teniskog turnira. Danilovićeva je dobila priliku kao jedan od "laki luzera", što joj je omogućilo da učestvuje na trećem grend slemu sezone, donoseći novu nadu svojim brojnim obožavaocima.

U prvom kolu ovogodišnjeg Vimbldona, Olga Danilović će se sastati sa Rumunkom Ankom Todoni. Njih dve su nedavno imale priliku da se susretnu u sklopu kvalifikacija za Rolan Garos, gde je Srpkinja trijumfovala rezultatom 2:1 (po setovima 6:1, 4:6, 6:1). Ovo će biti njihov drugi susret i sigurno će biti zanimljivo pratiti kako će se odvijati meč na londonskoj travi.

Foto: Tanjug/AP

Olga Danilović

Podsetimo, Olga Danilović je u četvrtak doživela neočekivan poraz od 128. igračice sveta Dalme Galfi iz Mađarske u poslednjem kolu kvalifikacija za Vimbldon. Iako je izgubila posle dva seta rezultatom 0:2 (1:6, 6:7), sreća se osmehnula Danilovićevoj kada je dobila priliku da ipak uđe u glavni žreb kao "srećna gubitnica".

Podsetimo i prošle sezone je srpska teniserka zaustavljena u poslednjem kolu kvalifikacija za Vimbldon, kada je od nje bila bolja Jana Čepelova iz Slovačke 0:2 (5:7, 6:7). Sada je, međutim, Olga ipak dobila priliku da zaigra u prvom kolu trećeg Grend slema u sezoni najprestižnijeg teniskog turnira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading