VAŽNA VEST ZA SVE SRBE U NEMAČKOJ! Sutra VELIKI program za NAŠE koji čekaju meč SA ENGLESKOM! (FOTO)

Autor:

Sport

12.06.2024

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki skup u Gelzenkirhenu.

VAŽNA VEST ZA SVE SRBE U NEMAČKOJ! Sutra VELIKI program za NAŠE koji čekaju meč SA ENGLESKOM! (FOTO)

Foto: Republika

Reprezentacija Srbije našla se posle 24 godine na Evropskom prvenstvu. ''Orlovi'' su juče stigli u Augzburg gde će im biti baza tokom boravka na evropskoj smotri.

Kako je Republika najavila, više od oko 3000 navijača bodrilo je prvi trening ''orlova'' koji je počeo u 17:30 časova. Sam grad Augzburg je sve organizovao, podelivši besplatne karte. 

Ogromnu podršku dobili su naši reprezentativci sa tribina, uz dva incidenta koja su ubrzo rešena.

Ovo je tek početak, a priliku za dobro druženje i okupljanje Srbi će u Nemačkoj imati već sutra u Gelzenkirhenu kada je planirano okupljanje svih naših koji iščekuju meč sa Englezima.

- Pozivamo Vas i sve Vaše prijatelje, članove udruženja, sve navijače srpske reprezentacije i uopšte ljubitelje fudbala da, dok čekamo početak utakmice Srbija-Engleska, prisustvujete kulturno-zabavnom i muzičkom programu na trgu Sankt-Urbanus-Kirhplac u Gelzenkirhenu sa početkom od 11 časova - piše u poruci svim našim navijačima, a evo i kako će izgledati kompletan program:

Republika

Foto: KW Konzept

Program u Gelzenkirhenu

Biće mnogih lepih događaja: Folklorijada srpskih kudova, "fristajlovanje", fotkanje, pevanje, šutiranje za decu...

Republika

Foto: Republika

Podrška za Srbiju na treningu

Podsetimo, Srbija je smeštena u Grupu C gde će se suočiti sa jakim protivnicima u vidu Engleske, Danske i Slovenije. Prvi meč "orlovi" igraju protiv pomenutog "Gordog Albiona" u Gelzenkirhenu, na stadionu Šalkea, 16. juna sa početkom od 21 sat. Druga utakmica, Srbija – Slovenija, igra se 20. juna u Minhenu, dok se treći meč, Srbija – Danska, odigrava takođe u Minhenu, na stadionu Alijanc Arena, 25. juna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading