ČUVENI TRENER "LIMENI" ZAGRMEO NA STOJKOVIĆA ZBOG LOŠE IGRE SRBIJE: Draganeee, ne radiš ono što sam ti rek'o! (VIDEO)

Autor:

Sport

29.06.2024

20:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Urnebesan snimak iz Minhena

ČUVENI TRENER "LIMENI" ZAGRMEO NA STOJKOVIĆA ZBOG LOŠE IGRE SRBIJE: Draganeee, ne radiš ono što sam ti rek'o! (VIDEO)

Foto: TikTok printscreen/zeljkolme10

Fudbalska reprezentacija Srbije doživela je krah na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Uprkos velikoj podršci sa tribina - od navijača, bivših reprezentativaca, Đokovića i mnogih drugih faca iz sveta sporta, "orlovi" nisu uspeli da prođu grupu i obraduju naciju. Međutim, jedna osoba sa tribina je privukla posebnu pažnju, a svi je znate.

Naime, u Nemačkoj je Srbiju gledao i Svetislav Stevanović, poznatiji kao "Limeni", trener koji je kompletan svoj život posvetio fudbalu, a javnosti je postao poznat po specifičnom načinu na koji vodi mečeve svog fudbalskog kluba Radnički 1918 iz Ratkova.

Posle rane eliminacije i slabe igre "orlova" u Nemačkoj, zagrmeo je čuvenim rečima na selektora Srbija Dragana Stojkovića Piksija.

- Draganeeee, ne radiš ono što sam ti rek'o! - vikao je i na stadionu u Minhenu čuveni trener.

Ovako smo svi mi izgledali posle meča sa Danskom...

Popularni "Limeni" je rođen 21. septembra 1948. godinu u mestu Ratkovo, opština Odžaci. Pre pune jedne decenije postao je Jutjub atrakcija zbog svog srčanog obavljanja trenerskog posla, a kasnije se čak oprobao i u rijaliti programima u Srbiji.

Podsetimo, što se tiče klupe Srbije posle eliminacije u grupi u Nemačkoj, traži se stranac. Jedan od glavnih pikova za Piksijevog naslednika je Joakim Lev koji sa sobom želi da povede i Bastijana Švajnštajgera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading