ŠOK! PREKINUT PRVI TRENING SRBIJE U NEMAČKOJ! "Orlovi" se uplašili! OVO je razlog (FOTO+VIDEO)

Autor:

Sport

12.06.2024

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavio se pravo niotkuda!

ŠOK! PREKINUT PRVI TRENING SRBIJE U NEMAČKOJ! "Orlovi" se uplašili! OVO je razlog (FOTO+VIDEO)

Foto: Republika

Reprezentacija Srbije našla se posle 24 godine na Evropskom prvenstvu. ''Orlovi'' su juče stigli u Augzburg gde će im biti baza tokom boravka na evropskoj smotri.

Kako je Republika najavila, više od oko 3000 navijača prati prvi trening ''orlova'' koji je počeo u 17:30 časova. Sam grad Augzburg je sve organizovao, podelivši besplatne karte. Nemci obožavaju pune stadione i odličnu atmosferu, pa su izašli u susret srpskim navijačima i omogućili im da dodatno daju vetar u leđa svojim miljenicima.

Tako se već sat vremena pre početka treninga mogao videti kilometarski red ispred stadiona Augzburga. Navijači su davali veliku podršku našim fudbalerima, posebne ovacije dobio je Dušan Tadić, trening je tekao sjajno, a onda je pravo niotkuda morao da bude prekinut na kratko.

Naime, jedan od navijača je utrčao na teren zbog čega su reprezentativci morali da prekinu sa radom. On je došao do Dušana Vlahovića, a napadač Juventusa ga je šmekerski dočekao, slikao se i ispratio ga sa terena.

Republika se nalazi u Nemačkoj, tako da budite uz nas za još ekskluzivnog sadržaja sa kontinentalne smotre.

Podsetimo, Srbija je smeštena u Grupu C gde će se suočiti sa jakim protivnicima u vidu Engleske, Danske i Slovenije. Prvi meč "orlovi" igraju protiv pomenutog "Gordog Albiona" u Gelzenkirhenu, na stadionu Šalkea, 16. juna sa početkom od 21 sat. Druga utakmica, Srbija – Slovenija, igra se 20. juna u Minhenu, dok se treći meč, Srbija – Danska, odigrava takođe u Minhenu, na stadionu Alijanc Arena, 25. juna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading