PREKID PROGRAMA NA PINKU! Miona Jovanović se HITNO obratila produkciji UŽIVO u programu!

Autor:

Zadruga

28.06.2024

22:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović napravila šok potez!

PREKID PROGRAMA NA PINKU! Miona Jovanović se HITNO obratila produkciji UŽIVO u programu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U večerašnjoj emisiji ,,Pitanja novinara" pevačica Miona Jovanović prekinula je program i obratila se preko voditelja Darka Tanasijevića produkciji. Naime, kada ju je Darko upitao o odlasku na masažu nakon venčanja sutrašnjeg sa Stanislavom Krofakom, bivšim dečkom, ona je zamolila da ukoliko dođe do medenog meseca, da ne budu u isto vreme na stolu za masažu. 

- Nemojte molim vas, ako me neko voli, molim vas nemojte tema oko masaže, to je Nenadu užas, da je to odmah za raskid, molim vas nemojte da me pitate to Darko, ako možete - priča Miona i nastavlja priču:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović

 

- On mene optužuje da ja jedva čekam, da budemo zajedno, ali jedno bih volela, da to ne bude, volela bih da odem na masažu, nemam problem, ali ne bih volela da je to u isto vreme - dodala je Jovanovićeva.  

-Koliko ti je preko glave što te Ša krivi za sve, rekao je da si ti kriva jer narod želi baš tebe i Stanisčava, da li smatraš da si svojim ponašanjem dovela do toga? -pitao je Ša.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović

 

-Smatram da smo podjednako doprineli, ja sam živela sa Stanislavom ali da on nije sumnjičav konstantno, da se drži stava da ga ne dotiče ne bi bilo isto kao sad. On smatra kao da sam nebitna i bezvredna i da sam sad utripovana zbog venčanja, smatra da sam sad presrećna, da mi je bitno da budem najbolja u igrici. Ne smatram da sam najbolja ali nisam ni bezvredna, ja samo gledam da preguram ovo i to je sve. Da sam ja sve ovo želela to je apsolutna glupost, kad sam videla klip da je rekao kako je mene Stanislav finansirao to je teška glupost - objasnila je Miona. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bas

29.06.2024 08:14

I ti ispade budala.