PARTIZAN ZAVRŠIO CELU NOVU PETORKU ZA DAN! Druga "bomba" iz Nemačke!

Autor:

Sport

29.06.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli izuzetno aktivni.

PARTIZAN ZAVRŠIO CELU NOVU PETORKU ZA DAN! Druga "bomba" iz Nemačke!

Foto: www.profimedia.rs

Klub iz Humske je u procesu velike rekonstrukcije tima, a kako se broj odlazaka igrača povećava, tako stižu i nova imena! Potrebno je popuniti pozicije i dovesti nove košarkaše kako bi se obezbedio uspešan nastup u narednoj sezoni. Nakon što je postalo poznato da će i Mateuš Ponitka takođe napustiti Žocovu ekipu posle Kaminskog, Doužera, Pantera, Ledeja... crno-beli su obezbedili zamene.


U jednom danu, Partizan je uspeo da obezbedi čak pet potpisa. Nakon dogovora sa Sterlingom Braunom, Tajrikom Džonsom i Mariom Nakićem, klub je postigao sporazum i sa Isakom Bongom i Ajzeom Majkom. O članu idealne petorke Evrokupa koji je došao iz Burga već smo ranije pisali, dok je najnovija informacija o dolasku Bonge posle višednevnih spekulacija dobila potvrdu - aktuelni šampion sveta sa Nemačkom pojačaće Partizan.

 

 


Dolazak ovog dvojca iz Nemačke sigurno će uneti novu energiju u ekipu. 

 

 

Podsetimo, potpisivanje ugovora sa Vanjom Marinkovićem, Ifeom Lundbergom i Frenkom Ntilikinom završeno je već odavno. Sa Arijanom Lakićem, Partizan sada ima devetoricu igrača za narednu sezonu, a očekuje se najmanje još tri pojačanja pre početka priprema krajem avgusta, mada lako može doći i do još nekih odlazaka.

Rekonstrukcija tima je u punom jeku, a navijači sa nestrpljenjem iščekuju nove transfere i formiranje tima za predstojeću sezonu. Partizanovci će sa nestrpljenjem pratiti dalji razvoj situacije, uz nadu da će klub uspeti da dovede pojačanja koja će doneti uspeh i radost navijačima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading