NEVEROVATNO! U MINUTU OD TRAGIČARA DO HEROJA: Ovako je Dancu poništen gol zbog NAJMINIMALNIJEG ofsajda, pa sviran PENAL zbog IGRANJA RUKOM (VIDEO)

Autor:

Sport

29.06.2024

22:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakvo ludo veče u Dortmundu!

NEVEROVATNO! U MINUTU OD TRAGIČARA DO HEROJA: Ovako je Dancu poništen gol zbog NAJMINIMALNIJEG ofsajda, pa sviran PENAL zbog IGRANJA RUKOM (VIDEO)

Foto: Profimedia

Fudbalske reprezentacije Nemačke i Danske trenutno igraju meč osmine finala Evropskog prvenstva, a posle prvog poluvremena u kom je u centru pažnje bio prekid zbog jakog nevremena, munja i gromova, drugi deo igre doneo je strašan početak!

Od heroja do tragičara u samo jednom minutu bio je put štopera Danske, Joakima Andersena!

Naime, defanzivac je u 48. minutu posle meteža ispred Nojerovog gola najbolje reagovao i smestio loptu u mrežu. Usledilo je veliko slavlje Hjulmandovog tima i manjeg dela navijača na stadionu, međutim, brzo je došao veoma hladan tuš - pogodak je poništen zbog najminimalnijeg mogućeg ofsajda!

Da stvar bude gora, dok se još oporavljao od šoka - Andersen je samo minut kasnije skrivio jedanaesterac! Nemačka je napadala, usledio je centaršut sa strane, a štoper je neoprezno podigao ruku i onda istom minimalno zakačio loptu. Majkl Oliver je odmah dobio signal iz VAR sobe i posle gledanja snimka brzo dosudio najstrožu kaznu.

Kai Haverc je to umeo da iskoristi, a iako je Šmajhel bio na lopti, ovaj udarac već nije mogao da zaustavi. Na sve to, u trenutku pisanja ovog teksta Musijala je povisio na 2:0 u korist domaćina... Kako se situacija brzo okrene - nema sumnje da će Andersen dugo, dugo pamtiti ovo veče...

Podsetimo, ukoliko Nemačka odradi posao očekivano ukrstiće se sa boljim iz duela Španija - Gruzija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading