DRAMA NA STADIONU U DORTMUNDU: Policija DIGLA HELIKOPTER - Maskirani čovek se PREDAO nakon pretnji da će biti UPUCAN!

Autor:

Sport

30.06.2024

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresne scene na EVRO.

DRAMA NA STADIONU U DORTMUNDU: Policija DIGLA HELIKOPTER - Maskirani čovek se PREDAO nakon pretnji da će biti UPUCAN!

Foto: Printksrin

Na meču između reprezentacija Nemačke i Danske (2:0) sinoć, odigranom u Dortmundu, došlo je do incidenta koji je izazvao pometnju među prisutnima. Dok je pljusak lio utakmica je bila prekinuta, a jedan maskirani muškarac se popeo na konstrukciju krova stadiona noseći veliki ranac. Ovo neobično ponašanje izazvalo je reakciju policije, koja je morala intervenisati da bi sprečila moguću opasnost. Muškarac se prvobitno oglušio o naredbe policije da siđe, što je dovelo do napetog trenutka kada su pripadnici obezbeđenja morali da krenu u njegovo hvatanje. Situacija je eskalirala do tačke kada je policija morala da izvadi pištolje i zapreti mu, pre nego što je muškarac konačno predao i stavljene su mu lisice.

 

 


Ovaj incident je izazvao zabrinutost u vezi sa sigurnošću na stadionima širom Evropskog prvenstva. Mnogi se sada opravdano pitaju kako je moguće da dođe do ovakvih situacija, posebno imajući u vidu angažovanost velikog broja policajaca na osiguranju turnira. Pored ovog neobičnog incidenta, tokom grupne faze EVRO, bilo je i drugih izazova, uključujući upade navijača na teren.

 

 

Foto: Profimedia

Detalj sa meča u Dortmundu


Ovaj događaj je podigao pitanje sigurnosti tokom Evropskog prvenstva u fudbalu 2024. godine, koje se odvija u Nemačkoj u 10 gradova. Pored sportskih dešavanja, ovaj incident je skrenuo pažnju na važnost bezbednosti i osiguranja kako bi se omogućila sigurna i neometana atmosfera tokom sportskih događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading