NIKOLA TOPIĆ MORA NA OPERACIJU! Loše VESTI za talentovanog SRBINA: Propustiće CELU SEZONU!

Autor:

Sport

30.06.2024

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oklahoma spremila detaljan plan.

NIKOLA TOPIĆ MORA NA OPERACIJU! Loše VESTI za talentovanog SRBINA: Propustiće CELU SEZONU!

Foto: www.profimedia.rs

Talentovani srpski košarkaš Nikola Topić, koji je nedavno stigao u Oklahomu kao 12. pik na draftu, suočava se sa izazovima nakon povrede kolena koju je zadobio nastupajući za Zvezdu. Nažalost, njegova prva sezona u NBA ligi neće biti onakva kakvu je planirao, jer će morati da se podvrgne operaciji kolena ovog leta, a potom i da prođe kroz dug oporavak.

Ovo nije prvi put da se slična situacija događa u Oklahomi. Sličan scenario viđen je sa Četom Holmgrenom, koji je takođe pre svoje debitantske sezone prošao kroz operaciju stopala. Međutim, nakon povratka na teren, Holmgren je briljirao u dresu Oklahome, postižući prosečno 16,5 poena po meču i postajući jedan od ključnih igrača tima.

Nikola Topić je izrazio zahvalnost Oklahomi zbog pružene prilike, ističući da je svestan iskustva sa Holmgrenom te da će dati sve od sebe da se vrati jači i spremniji.

- Zaista sam zahvalan zbog toga što imaju iskustvo sa Četom koji nije igrao u svojoj prvoj sezoni, pa pretpostavljam da će tako biti i sa mnom. Zaista, zaista sam zahvalan na šansi i daću sve da budem što bolja verzija samog sebe - rekao je srpski bek koji će nositi dres sa brojem 44.

Iako je Topićeva povreda razočaravajuća vest za navijače Oklahome, klub i fanovi se nadaju da će se mladi srpski košarkaš uspešno oporaviti i ostvariti sjajne rezultate u budućnosti. Sa iskustvom iz prošlosti, kada je Holmgren uspešno prevazišao sličnu situaciju, postoji optimizam da će i Topić uskoro ponosno nositi dres Oklahome na terenu NBA lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading