OGLASIO SE NEMANJA GUDELJ: Jaka poruka reprezentativca Srbije posle eliminacije sa Evropskog prvenstva!

Autor:

Sport

30.06.2024

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlovi" eliminisani nakon grupne faze.

OGLASIO SE NEMANJA GUDELJ: Jaka poruka reprezentativca Srbije posle eliminacije sa Evropskog prvenstva!

Foto: Republika

Gudelj

Nakon eliminacije sa Evropskog prvenstva u Nemačkoj, nekolicina reprezentativaca Srbije se oglasila na svojim društvenim mrežama, među kojima se našao i vezista Sevilje Nemanja Gudelj.

Srbija je takmičenje na EVRO okončala sa dva osvojena boda. Orlovi su remizirali sa Slovenijom (1:1) i Danskom (0:0), dok su u duelu prvog kola pretrpeli poraz od Engleske (1:0).

Gudelj je na Instagramu napisao: "Hvala svima na podršci", uz emotikone orla, i crvenog, plavog i belog srca.

Kako se završilo Evropsko prvenstvo, jasno je da će doći do značajnih promena u Fudbalskom savezu Srbije i reprezentaciji Srbije. Očekuje se smena selektora Dragana Stojkovića Piksija, a navijači i javnost s nestrpljenjem iščekuju nove poteze i promene koje će uslediti.

Što se Gudelja tiče, on ima 32 godine i pod ugovorom je sa španskim velikanom Seviljom do juna 2026. godine. On je za reprezentaciju Srbije odigrao 64 meča i jednom se upisao u strelce, a debitovao je 2014. Kada je reč o tekućem šampionatu, suprug poznate pevačice Anastasije Ražnatović je odigrao dva meča, preciznije, upisao je po 45 minuta na utakmicama protiv Engleske i Danske, dok je duel sa Slovencima presedeo na klupi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Miško

30.06.2024 10:14

Da tašta ne uplati selektoru, možda čak i neki rođendan za dž., teško bi se ti naigrao u reprezentaciji