PIKSI, HAJDE NA TV-DUEL! Bogdanović prozvao selektora: Želeo bih da se UPOZNAMO i pričamo korektnim, DEMOKRATSKIM TONOM!

Autor:

Sport

30.06.2024

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ništa ne bi bilo lepše".

PIKSI, HAJDE NA TV-DUEL! Bogdanović prozvao selektora: Želeo bih da se UPOZNAMO i pričamo korektnim, DEMOKRATSKIM TONOM!

Foto: Starsport, RTS

Rade Bogdanović, poznati fudbalski analitičar i komentator, uputio je javni poziv selektoru reprezentacije Srbije Draganu Stojkoviću Piksiju da dođe u studio RTS i da zajedno sumiraju utiske sa Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Bogdanović je, inače, više puta kritikovao Stojkovićeve poteze, a Piksija je prozvao nakon meča osmine finala između Nemačke i Danske sinoć.

- Danci će se sa svojim selektorom pozdraviti u ponedeljak. On sam će podneti ostavku jer četiri godine nama pobedu na prvenstvu. To ozbiljni savezi ne trpe, oni to seku odmah – rekao je Bogdanović, pa se osvrnuo na Piksija:

- Nema šta nismo izanalizirali. Pričamo dosta o fudbalu i ja bih najiskrenije voleo ako može RTS da dogovori dolazak selektora u studio. Želeo bih ovde da pričamo u korektnom, ljudskom, demokratskom tonu, kao što je to naša zemlja, kao naši ljudi.

Dao je i primer iz susedne Hrvatske sa Zlatkom Dalićem.

- Došaom je u studio i sat i po vremena pričao o svim temama. Ja bih voleo kad bi nam urednik omogućio da dođe Piksi. Ništa ne bi bilo lepše. A i da ga upoznam, ja ga nikad nisam upoznao - ironičan je bio Bogdanović pošto je Piksi pre nekoliko meseci rekao da ga ne poznaje.

Inače, nakon što je Srbija neslavno i sa dva boda završila takmičenje po grupama u Nemačkoj, sve su glasniji navodi da će Dragan Stojković dobiti otkaz na mestu selektora, te da se spremaju krupne promene u Fudbalskom savezu Srbije. Prvi je ručnu povukao Branislav Nedimović, dojučerašnji potpredsednik Kuće fudbala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading