DA LI JE OVO PIKSIJEV SPISAK ZA ENGLEZE? SELEKTOR SRBIJE IZVADIO PAPIR: Pogledajte EKSKLUZIVNI FOTO I VIDEO Republike iz Augzburga!

Autor:

Sport

12.06.2024

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uskoro počinje trening "orlova".

DA LI JE OVO PIKSIJEV SPISAK ZA ENGLEZE? SELEKTOR SRBIJE IZVADIO PAPIR: Pogledajte EKSKLUZIVNI FOTO I VIDEO Republike iz Augzburga!

Foto: Republika

Reprezentacija Srbije našla se posle 24 godine na Evropskom prvenstvu. ''Orlovi'' su juče stigli u Augzburg gde će im biti baza tokom boravka na evropskoj smotri. Naši fudbaleri imali su fantastičan doček ispred hotela, vladala je velika euforija među navijačima, pa će sigurno imati i ogromnu podršku na mečevima.

Kako je Republika najavila, više od oko 2800 navijača pratiće prvi trening ''orlova'' koji počinje u 17:30 časova. Sam grad Augzburg je sve organizovao, podelivši besplatne karte. Nemci obožavaju pune stadione i odličnu atmosferu, pa su izašli u susret srpskim navijačima i omogućili im da dodatno daju vetar u leđa svojim miljenicima.

Tako se već sat vremena pre početka treninga mogao videti kilometarski red ispred stadiona Augzburga.

Mnogi navijači zauzeli su svoje mesto na tribinama kada je ušao selektor Srbije Dragan Stojković Piksi i dobio ovacije svih prisutnih. On je odmah po ulasku na teren rasporedio sve potrebne čunjeve za trening igrača, a potom je izvadio i papir.

U njega je gledao zajedno sa Dikom Stojanovićem, a mnogi su se zapitali da li je na istom upravo spisak naših fudbalera koji će na megdan Englezima 16. juna.

Republika se nalazi u Nemačkoj, tako da budite uz nas za još ekskluzivnog sadržaja sa kontinentalne smotre.

Republika

Foto: Republika

Republika u Nemačkoj

Podsetimo, Srbija je smeštena u Grupu C gde će se suočiti sa jakim protivnicima u vidu Engleske, Danske i Slovenije. Prvi meč "orlovi" igraju protiv pomenutog "Gordog Albiona" u Gelzenkirhenu, na stadionu Šalkea, 16. juna sa početkom od 21 sat. Druga utakmica, Srbija – Slovenija, igra se 20. juna u Minhenu, dok se treći meč, Srbija – Danska, odigrava takođe u Minhenu, na stadionu Alijanc Arena, 25. juna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading