KILOMETARSKI RED ČEKA "ORLOVE" ISPRED STADIONA! HILJADE navijača se okupile da gledaju PRVI TRENING Srbije u Nemačkoj (FOTO+VIDEO)

Autor:

Sport

12.06.2024

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čekaju se Piksi i igrači.

KILOMETARSKI RED ČEKA "ORLOVE" ISPRED STADIONA! HILJADE navijača se okupile da gledaju PRVI TRENING Srbije u Nemačkoj (FOTO+VIDEO)

Foto: Republika

Reprezentacija Srbije našla se posle 24 godine na Evropskom prvenstvu. ''Orlovi'' su juče stigli u Augzburg, gde će im biti baza tokom boravka na evropskoj smotri. Naši fudbaleri imali su fantastičan doček ispred hotela, vladala je velika euforija među navijačima, pa će sigurno imati i ogromnu podršku na mečevima.

Kako je Republika najavila, više oko 2.800 navijača pratiće prvi trening ''orlova'' koji počinje u 17.30. Sve je organiyovao grad Augzburg, podelivši besplatne karte. Nemci obožavaju pune stadione i odličnu atmosferu, pa su izašli u susret srpskim navijačima i omogućili im da dodatno daju vetar u leđa svojim miljenicima.

 

 

Tako se već sat pre početka treninga mogao videti kilometarski red ispred stadiona Augzburga. Od naših koji su stigli u Nemačku do gastarbajtera, školica fudbala i stranaca koji su tu samo zbog naših fudbalera koji igraju u inostranim klubovima. Nema sumnje da će Srbija imati izvanrednu podršku na Evropskom prvenstvu, a, prema rečima navijača s kojima smo pričali, očekivanja su ništa manje nego da se prođe grupa.

Republika

Foto: Republika

Republika u Nemačkoj

Republika se nalazi u Nemačkoj, tako da budite uz nas za još ekskluzivnog sadržaja sa kontinentalne smotre.

Podsetimo, Srbija je smeštena u Grupu C, gde će se suočiti s jakim protivnicima u vidu Engleske, Danske i Slovenije. Prvi meč "orlovi" igraju protiv pomenutog "Gordog Albiona" u Gelzenkirhenu, na stadionu Šalkea, 16. juna s početkom od 21 sat. Druga utakmica, Srbija - Slovenija, igra se 20. juna u Minhenu, dok se treći meč, Srbija - Danska, odigrava takođe u Minhenu, na stadionu Alijanc arena, 25. juna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading