"VRLO DOBRI BILATERALNI ODNOSI DVE ZEMLJE" Vučić razgovarao sa Gruškom! (FOTO)

Autor:

Vesti

02.07.2024

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik se zahvalio Rusiji na podršci koju je pružila Srbiji.

"VRLO DOBRI BILATERALNI ODNOSI DVE ZEMLJE" Vučić razgovarao sa Gruškom! (FOTO)

Foto: Instagram Printscreen/Budućnost Srbije

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa zamenikom ministra spoljnih poslova Ruske Federacije Aleksandrom Gruškom.

- Dobar razgovor sa zamenikom ministra spoljnih poslova Ruske Federacije Aleksandrom Gruškom. Još jednom sam izrazio zahvalnost Rusiji na podršci koju je pružila Srbiji po pitanju Rezolucije o Srebrenici u Ujedinjenim nacijama i posebno za podršku teritorijalnom integritetu Srbije u skladu sa Poveljom UN. Razmotrili smo sveukupne bilateralne odnose Srbije i Ruske Federacije i ocenili ih kao vrlo dobre - napisao je Vučić.

Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić sumirao je pre dva dana prethodnu radnu nedelju.

- I ove nedelje nastavili smo naš posao, a to je da gradimo partnerstva, da radimo za EXPO, da mnogo ulažemo i da budemo fokusirani, jer samo tako možemo da postignemo rezultat za našu zemlju i ljude.

Sa svim što se dešava u svetu i Evropi, jasno je da su pred nama izazovni i nelaki dani. Strašno je važno da u svemu tome mi čuvamo mir i sačuvamo naš narod. Budućnost Srbije je u radu, napretku i ekonomskom razvijanju. To je naš put i mi ćemo obaviti svoj posao.

A da bismo nastavili rad i razvoj, moramo da se koncentrišemo i fokusiramo. Stizaću svuda, boriću se svuda. Ja za ovo živim. To mi je sve i neću se smiriti dok sve što smo obećali za 2027. godinu ne uradimo i izgradimo jednu skroz drugu i bolju Srbiju - objavio je predsednik Vučić na Instagramu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je i povređenog pripadnika Žandarmerije Miloš Jevremović (34), koji je nakon ranjavanja samostrelom, operisan i nalazi se u stabilnom stanju.

- Presrećan sam što se žandarm Jevremović Miloš oseća dobro posle operativnog zahvata. Čestitao sam Milošu na izuzetnoj hrabrosti, pokazanoj prisebnosti i uspešno obavljenom zadatku u borbi sa teroristom. Srbija neće imati milosti prema teroristima! - napisao je Vučić uz podeljene fotografije.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
Lenka

02.07.2024 11:17

Vučić je dobar predsednik tako da nema sumnje da stvara dobre bilateralne odnose

Mica

02.07.2024 11:18

Odlično. Treba održavati dobre odnose sa svima, i sa istokom i sa zapadom

Rale

02.07.2024 11:18

Odlična vest!

Stefan

02.07.2024 11:19

Dokaz mudre spoljne politike naše zemlje