PIKSI BIRANIM REČIMA PRIČAO O IBRI! Stojković OTKRIO zbog čega će Zlatan ostati UPAMĆEN!

Autor:

Sport

08.06.2024

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni Šveđanin zvanično završio igračku karijeru.

PIKSI BIRANIM REČIMA PRIČAO O IBRI! Stojković OTKRIO zbog čega će Zlatan ostati UPAMĆEN!

Foto: Republika.rs/Dražen Ostojić

Fudbalska reprezentacija Srbije ubedljivo je savladala Švedsku u Stokholmu rezultatom 3:0, u poslednjoj proveri pred start Evropskog prvenstva.

"Orlovima" je vođstvo doneo Sergej Milinković-Savić u prvom, a pobedu su potvrdili najbolji strelac srpske selekcije Aleksandar Mitrović i volej udarcem kapiten Dušan Tadić.

Ipak, meč na stadionu "Prijateljstva" protekao je u oproštaju Zlatana Ibrahimovića od aktivnog igranja fudbala, o čemu je i selektor srpskog tima Dragan Stojković Piksi govorio tokom konferencije za medije.

Foto: Republika.rs

Republika u Stokholmu

Proslavljeni as na klupi Srbije biranim rečima govorio je o legendarnom "Ibrakadabri":

- Neko ko je obeležio svetski fudbal, neko ko je bio ekstra dobar fudbaler. Njegova karijera je zaista zadivljujuća i puno toga dobrog je dao fudbalu u svetskim okvirima. Naravno i svojim igrama u reprezentaciji Švedske mislim da je dao ogroman, ogroman doprinos. Mislim da će on ostati upamćen kao jedan od najboljih, ako ne i najbolji sa ovih prostora - rekao je selektor Stojković i nastavio u dahu:

- Naravno da mora doći jednog dana i ovo, to je taj neki kraj, Ibrahimović je završio karijeru kao fudbaler, to je oficijalno i mislim da možemo da budemo srećni da smo ga imali na delu da ga gledamo, što pruža veliko zadovoljstvo ljudima koji vole fudbal. On je zaista nešto posebno, razlikuje se i njemu je u principu dozvoljeno da kaže bilo šta. Drugima nije, njemu jeste, to je ipak Zlatan Ibrahimović, tako da svaka čast, čestitam mu i voleo bi da ostane u fudbalu, da bude veliki promoter fudbala i on će to i biti - istakao je Dragan Stojković Piksi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading