MNOGO SKUPA FOTKA! Nedović u društvu budućeg POJAČANJA Zvezde! Da li je OVO potvrda NJEGOVOG dolaska na Marakanu?!

Autor:

Sport

08.06.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu propustili utakmicu "orlova" u Stokholmu.

MNOGO SKUPA FOTKA! Nedović u društvu budućeg POJAČANJA Zvezde! Da li je OVO potvrda NJEGOVOG dolaska na Marakanu?!

Foto: Starsport

Nemanja Nedović

Fudbalska reprezentacija Srbije se priprema za Evropsko prvenstvo, a izabranici Dragana Stojkovića briljiraju u Stokholmu protiv domaćina Švedske i imaju tri gola prednosti.

Ovaj duel je drugi pripremni za našu reprezentaciju, a ujedno i poslednju pre odlaska na šampionat Starog kontinenta koji se održava u Nemačkoj.

Na društvenim mrežama se u međuvremenu pojavila fotografija koja je izazvala pažnju zvezdaške javnosti.

Na njoj se mogu videti fudbaler Nemanja Radonjić koji je odbio da igra za nacionalni tim dok je selektor Dragan Stojković Piksi. Međutim, uprkos svojoj odluci, bivši fudbaler Crvene zvezde je pratio utakmicu pored TV-a, a društvo mu je pravio košarkaš tima s Malog Kalemegdana, Nemanja Nedović.

Foto: printscreen/instagram

 

Nedović je podelio ovu fotografiju na društvenim mrežama, što je izazvalo brojne reakcije javnosti. 

Interesantno je istaći da se već neko vreme spekuliše o mogućem dolasku Nemanje Radonjića u redove Crvene zvezde. Iako ova transfer situacija još uvek nije konačno rešena, postoji veliko interesovanje za dovođenje ovog igrača u klub za narednu sezonu.

Radonjićeva odluka da gleda utakmicu u društvu velikog ljubimca delija Nedovića, dodatno je podgrejala spekulacije o njegovom mogućem prelasku u Crvenu zvezdu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading