PIKSI SPUŠTA LOPTU UPRKOS UBEDLJIVOM TRIJUMFU! Ima STVARI koje moraju da se POPRAVE!

Autor:

Sport

08.06.2024

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije zadovoljan pobedi u Stokholmu.

PIKSI SPUŠTA LOPTU UPRKOS UBEDLJIVOM TRIJUMFU! Ima STVARI koje moraju da se POPRAVE!

Foto: republika.rs/Dražen Ostojić

Srbija pobedom ide na Evropsko prvenstvo u Nemačku! "Orlovi" su sjajnom igrom u Stokholmu nadigrali u potpunosti selekciju Švedske rezultatom 3:0 i napravili najbolju uvertiru pred premijeru na šampionatu Starog kontinenta protiv evropskog viceprvaka, selekcije Engleske.

Blistao je selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi posle "prvenca" u pripremnom periodu, pobedi koja je dala samopouzdanje svima u našoj ekspediciji:

- Pa upravo tako, mislim da smo odigrali vrlo ozbiljno, u taktičkom smislu na visokom nivou. Pobedili jesmo, ovo je bilo u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo, večeras se vraćamo kući da provedemo vreme sa porodicama i to je to - rekao je Piksi posle trijumfa na stadionu "Prijateljstva".

Foto: Republika.rs

Republika u Stokholmu

Selektor spušta loptu uprkos ubedljivom trijumfu:

- Svi momci su delovali koncentrisano, o motivaciji da ne govorim. Nisu nam se ponavljale neke stvari od ranije. Zadovoljan smo stanjem, ne treba praviti nikakvu euforiju od ovoga, treba nastaviti sa dobrim i kvalitetnim radom i treba da izgledamo ovako i u Nemačkoj.

Prokomentarisao je odličnu igru srpskih reprezentativaca, ali je na komentar da se sistem 3-5-2 pokazao u pravom svetlu, imao zamerku:

- Vama sa strane to izgleda super. Meni to nije loše, ali ima tu stvari koje treba popraviti. Ja sam taj koji gleda greške i sve što treba popraviti. Dobra utakmica, takmičarska, igrači su fizički dali mnogo, istrčali su sjajno. Mislim da su i izmene koje smo pravili doprinele da ovako pobedimo i da se vratimo srećni kući - istakao je selektor "orlova Dragan Stojković Piksi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading