MITROGOL NAJAVIO JOŠ BOLJU SRBIJU! Rekorder "orlova" ima OBEĆANJE pred EVRO u Nemačkoj!

Autor:

Sport

08.06.2024

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska reprezentacija ubedljivo slavila u Stokholmu.

MITROGOL NAJAVIO JOŠ BOLJU SRBIJU! Rekorder "orlova" ima OBEĆANJE pred EVRO u Nemačkoj!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je Švedsku u okviru generalne probe, pred start Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

"Orlovi" su na gostovanju u Stokholmu slavili sa ubedljivih 3:0, golovima Sergeja Milinković-Savića, rekordera Aleksandra Mitrovića i kapitena Dušana Tadića.

Posle utakmice svoje viđenje dešavanja na terenu izneo je strelac drugog pogotka i napadač saudijskog Al Hilala, Aleksandar Mitrović:

Foto: www.profimedia.rs

Aleksandar Mitrović

- Odigrali smo dobru utakmicu, čvrstu. Konačano je došlo do Evropsko prvenstvo. Spremni smo, odradili smo dobre pripreme. Počela je i euforija. Dugo igramo u ovom sistemu. Znamo ko šta treba da radi. Defanzivno smo odigrali jako dobro. Bili smo opasni iz kontri. Vlahović i ja dugo igramo zajedno, znamo se. Prija mi to. Nadam se da ćemo biti još bolji. Pred Katar su navijači napravili euforiju, mi smo uvek fokusirani na teren. Idemo da damo sve od sebe. Daćemo sve da ostvarimo što bolji rezultat. Ova generacija je napravila mnogo uspeha - rekao je Aleksandar Mitrović, strelac drugog pogotka za "orlove" u Stokholmu.

Foto: Republika.rs

Republika u Stokholmu

Srbija će, podsetimo, na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, startovati u Grupi C premijerom protiv Engleske 16. juna u Gelzerkirhenu.

Potom sledi seoba u Minhen i utakmice protiv Slovenije 20. juna na Alijanc areni i pet dana kasnije kada je rival Danska. Po dve prvoplasirane selekcije i četiri najbolje trećeplasirane nastaviće takmičenje u narednoj rundi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading