SRBIJA GAZI KA POBEDI! Mitrogol DUPLIRAO vođstvo "orlova"! Kapiten Tadić VOLEJČINOM DOKRAJČIO Šveđane! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.06.2024

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Piksijeva četa ima tri pogotka više od domaćina.

SRBIJA GAZI KA POBEDI! Mitrogol DUPLIRAO vođstvo "orlova"! Kapiten Tadić VOLEJČINOM DOKRAJČIO Šveđane! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalska reprezentacija Srbije grabi ka prvoj pobedi u pripremama za Evropsko prvenstvo, pošto u Stokholmu protiv Švedske ima ogromnih 3:0!

Napadao je domaćin početkom drugog poluvremena, stvarao šanse, "orlovi" su se uspešno branili, da bi u 60. minutu najbolji strelac srpske selekcije Aleksandar Mitrović udvostručio vođstvo našeg tima!

Odličnu akciju poveo je Filip Mladenović, koji je sjajno asistirao rekorderu po broju golova za srpsku reprezentaciju i napadaču Al Hilala, pa se "Mitrogol" sjajno snašao i skrenuo loptu pored nemoćnog golmana Šveđana, Olsona.

Bio je to 58. gol na 91. utakmici za Aleksandra Mitrovića, koji se polako vraća u golgetersku formu kada se radi o reprezentativnim mečevima.

Foto: Republika.rs

Republika u Stokholmu

Samo nekoliko trenutaka kasnije, Gudelj je asistirao Vlahoviću koji je mogao u prvom kontaktu s loptom da postigne treći pogodak za Srbiju, međutim, prebacio je ceo gol.

Što njemu nije pošlo za nogom, ispravio je kapiten Tadić u 70. minutu, volejčinom posle dva nesupela pokušaja Kostića, te je vezista Fenerbahčea silovito "zakucao" loptu u mrežu za 3:0!

Nema sumnje da će oni biti najveći adut Srbije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, jer bi Mitrovićevi i Tadićevi golovi protiv Engleske, Danske i Slovenije mogli da odvedu "orlove" u drugu fau takmičenja na šampionatu Starog kontinenta.

Podsetimo, Srbija je u prvoj kontrolnoj utakmici, u sklopu priprema za EVRO poražena u Beču od Austrije sa 1:2, a strelac utešnog pogotka bio je Strahinja Pavlović, koji se u meču sa Šveđanima istakao intervencijom kod prilike Kuluševskog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading