SRAMAN POTEZ ŠVEĐANINA! Reprezentativac Srbije BRUTALNO dobio kopačku u LICE! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.06.2024

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemila scena na stadionu "Prijateljstva".

SRAMAN POTEZ ŠVEĐANINA! Reprezentativac Srbije BRUTALNO dobio kopačku u LICE! (VIDEO)

Foto: printscreen/Twitter

Fudbalska reprezentacija Srbije igrala prijateljski meč sa selekcijom Švedske u Stokholmu, kao deo priprema za predstojeće Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

Iako se izabranici Dragana Stojkovića Piksija spremaju za grupnu fazu u kojoj će se suočiti sa Danskom, Slovenijom i Engleskom, ovaj susret je bio važan test njenih sposobnosti pred takmičenje.

U prvom poluvremenu, i pored nešto bolje igre Švedske, Srbija je uspela da povede golom Sergeja Milinković-Savića u 18. minutu, posle centaršuta Andrije Živkovića.

Međutim, tenzija na terenu se povećala nakon incidenta u kojem je Strahinja Pavlović završio sa raskrvarenim nosem nakon kontroverznog poteza Dejana Kuluševskog, koji je prošao nekažnjeno, izazivajući burne reakcije na društvenim mrežama.

Foto: Republika.rs

Republika u Stokholmu

Nakon ovog spornog trenutka, situacija na terenu je postala napeta, a igrači Saša Lukić i Nikola Milenković takođe su bili upozoreni. Ipak, uprkos tom nemilom incidentu, situacija se na sreću smirila, pa se utakmica nastavila u mirnom tonu.

Ovaj prijateljski susret nije samo pružio priliku reprezentacijama Srbije i Švedske da testiraju svoje sposobnosti pred Evropsko prvenstvo, već je takođe ukazao na važnost fer pleja i sportskog ponašanja na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading