STIŽE RETROGRADNI SATURN U RIBAMA: 30. jun je ključan datum, gospodar karme donosi velike promene!

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

26.06.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saturn, planeta koja je poznata po svojoj moćnoj simbolici u astrologiji, uskoro će krenuti retrogradnim putem, donoseći sa sobom period velikih preispitivanja i povratka starih planova.

STIŽE RETROGRADNI SATURN U RIBAMA: 30. jun je ključan datum, gospodar karme donosi velike promene!

Foto: shuttlecock

Ovaj retrogradni hod Saturna u Ribama ukazuje na emotivnu karmu i poziva nas na duboko preispitivanje naših emocija i njihovog uticaja na naš život.

Emotivno preispitivanje 

U narednom periodu, Saturnov retrogradni hod nas poziva na zaranjanje u sebe i analizu naših emotivnih reakcija. Ovo će biti vreme kada ćemo se suočiti sa pitanjem da li nam naše emocije prave problem ili nas podržavaju u ostvarivanju naših ciljeva. Saturn nas poziva da dublje istražimo svoje unutrašnje svetove i sagledamo kako naše emocije utiču na naše odluke i postupke.

Prepreke koje treba prevazići

U ovom periodu, Saturnov uticaj će nas podstaknuti da se vratimo starim planovima koje smo možda odlagali, čekajući povoljniji trenutak za njihovo ostvarenje. Sada je vreme da se fokusiramo na uklanjanje prepreka koje su nas blokirale i da konačno napravimo korenite promene u svom životu.

Foto: Shutterstock

Spremite se za korenite promene

Bez obzira da li je akcenat na karijeri ili emotivnim odnosima, Saturn nas podseća da je sada vreme da se posvetimo unapređenju tih segmenata našeg života.

Signali za promene i prilagođavanje

Ukoliko Saturnov uticaj usporava naš napredak ili sprečava nas da nastavimo sa nečim starim, to može biti znak da trebamo prilagoditi naš pristup datoj situaciji ili da je vreme da krenemo dalje. Saturn nas podseća da je važno biti otvoren za promene i prilagođavanje novim okolnostima kako bismo ostvarili napredak i prosperitet u životu.

Saturnov retrogradni hod donosi sa sobom period introspekcije, preispitivanja i povratka starih planova. Ovo je vreme kada treba da se posvetimo unutrašnjem radu i da prepoznamo gde su nam potrebne promene kako bismo postigli željeni napredak u životu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading