PREDRAG RAJIĆ RASKRINKAO "SLOBODNU BOSNU": Tumačenje citiranog portala nema veze sa realnošću!

Autor:

Vesti

26.06.2024

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijer Vučević je istakao da ne može postojati održivo rešenje u kome je jednoj strani sve uskraćeno, a drugoj sve dozvoljeno - naveo je Rajić.

PREDRAG RAJIĆ RASKRINKAO "SLOBODNU BOSNU": Tumačenje citiranog portala nema veze sa realnošću!

Foto: Printscreen/youtube/KCNS

Savetnik premijera Predrag Rajić reagovao je na tekst objavljen na islamističkom portalu "Slobodna Bosna" u kojem su naveli deo izjave premijera Srbije Miloša Vučevića koji je u intervjuu za AFP govorio o dijalogu Beograda i Prištine i predstojećem sastanku u Briselu.

On je kazao da kao neko ko je prisustvovao intervjuu za AFP, može da kaže da tumačenje citiranog portala nema veze sa realnošću.

- Premijer Vučević je istakao da ne može postojati održivo rešenje u kome je jednoj strani sve uskraćeno, a drugoj sve dozvoljeno. Osim toga, premijer je istakao niz argumenata zbog kojih Srbija ne može da se odrekne Kosova i Metohije i zašto to neće učiniti. Uostalom, sve se lako može proveriti na integralnom snimku intervjua - kazao je Rajić.

Premijer Miloš Vučević je u intervjuu za AFP danas izneo glavne izazove svoje vlade, uveravajući da je njegova zemlja spremna na "kompromis" sa Kosovom.

 

 

Inače, predsednik Vlade Republike Srbije Miloš Vučević obići će danas radove na izgradnji završnog sloja asfalta na prvoj poddeonici brze saobraćajnice Dunavskog koridora, petlja Požarevac.

Obilazak radova najavljen je za 11 sati, saopšteno je iz Vlade Srbije.

BONUS VIDEO


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading